MAC adresa a reinstall W7

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
224
Novice
Novice

MAC adresa a reinstall W7

Príspevok od používateľa 224 »

Ahoj dufam ze sa tu najde niekto kto mi pomoze lebo je to dost naliehave, ide o to ze som preinstaloval PC s OS Windows 7 ale to je asi jedno a zabudol som si poznacit MAC adresu sietovej karty aku som mal predtym teraz tam mam urcite inu pretoze predtym si pametam sa koncila na DC a teraz nejak EA... no a problem je ze mi nejde internet.. :( a potrebujem ho surne k praci .. dovody preinstalovania windowsu tu nerozoberajte prosim...
takze ak sa najde nejaka mila osozna dusa ktora by vedela pomoct nech sa mi ozve co najskor.... dakujem pekne!
Zappir
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Zappir »

Jak to chces akoze zistit? Po reinstale tam mas MAC adresu ktora je hardverovo dana sietovou kartou. Zrejme si si ju menil pretoze tvoj provider blokuje pristup do siete na MAC adresu. V tom pripade si musis zistit MAC adresu pocitaca ktory sa pouzival ked ti to zriadovali, bo tam zavolaj a nahlas im aktualnu.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

cmd--->ipconfig a tam to zistis .. MAC sa nemeni ..ak sa nemylim
Zappir
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Zappir »

Nemeni to mas pravdu, lenze on ju mal zrejme zmenenu predtym ako preinstaloval windows koli tomu co som pisal hore a tedka tam ma MAC adresu svojej sietovej karty.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

skús popísať ako je u vás riešený internet uvediem príklad z pc mi ide kábel do takej modrej krabičky z ktorej trčia anténky a pod ...
Napísať odpoveď