1. Predam dva kusy vreckovych prekladacov a jeden elektronicky diar:
1, Nie je v nom baterka ale mal by byt funkcny( ale nezarucujem na 100%) je to elektronicky diar, cena 2 eura.
2, Prekladac Comet, je plne funkcny, ale je dost doskrkany, ma v zasobe 11 jazykov, kupovany v metre pred 3 rokmi za 3000sk, teraz 10 eur.
3, Je to prekladac, funkcny, 6 jazycny, cena 3 eura
2. Handsfree nokia HS-3, cena 70 centov
3. Radio antenu k tv karte, cena 50 centov
4. Web kameru, nemam drivery a neviem ani ci je funkcna, mne naposledy na pc isla ale mojmu bratovi sa mi ju nepodarilo rozbehnut. Takze neviem ci je funkcna, preto cena 2 eura.
5. Diktafon Sigma, cena 5 eur.
6. Memorex video player, je plne funkcny, je to posledny kus, ide aj na baterku ale neviem ako dlho, vola sa to video player ale este nikdy sa mi na tom nepodarilo spustit video, spustil som iba mp3 a obrazky. Idu tam SD karty. Je k tomu maly docking, cez ktory sa da pripojit s pc, ma to tv - out ( ale nemam kabel, je to obycajny kablik- na jednej strane 3,5 jack a na druhej cinch). Mam k tomu este USB kabel, sluchatka, adapter. Cena 10 eur.
Predavam este pokazene naramkove hodinky, prevazne znackove(casio,adidas,sitizen,seiko...), chyba bude asi vybita baterka, takze ak by bol napiste do temy a vlozim foto s popismi. Mam uz len par kusov. Nedaval som to sem kvoli tomu ze je to tu urcene len ohladom pc elektroniky.
Kvoli zaujmu som upol aj tie hodinky:
http://imgup.eu/img8/Hodinky.jpg