CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Vitaaa napísal:ano mad a dal si ban mne. bud sa banovat nauc alebo nerob admina.
Wtf? Kedy? :?:

//Diky za zastatie sa ma filipito ale neni treba hneď agresívne pôsobiť...pokial neviem o čo ide tak sa nehádam...pretože v banliste nič nevidím a Ban som ti nedával vita...

//Dido pokial to bolo za cheating tak môžeš zabudnúť na unban...s tým ti nepomože jednak hojko nieto ešte my...skús google pre nájdenie serverov :wink:
Vitaaa
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vitaaa »

nevidis nic. kedze par dobrych ludi na hojku poznam tak mi okamzite dali unban. asi by som si taku prkotinu nevymslel.

Filipito neviem co si napisal a ani ma to nezaujima. Mozes byt rad ze si rad.
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

vita co sa rozkrikujes, ban ti nedal urcite umyselne, a ak si mal IP zhodnu s tou co banoval Mad tak dalo ban automaticky aj tebe, je to tak trochu logicke, a to ze vypisalo v banliste tvoje meno, je len vecou nahody, ze si server nevedel vybrat ktory nick ma banovat s rovnakou IP...a neviem co ta to potom trapi, ked mas unban

a poprosil by som dotycneho co ho unbanol nech najprv napise adminovi co udelil ban a spyta sa ho co je vo veci, ak sa tak nestalo, co si myslim, ze sa nestalo
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Klud chlapci, všetko je vyriešené, niesme vo vojnovej zone....Keby dačo k tomuto riešte icQ alebo SS....Ja chápem Vitu, aj mňa by nasralo keby som mal neúmyslený BAn nuž je pravda že netreba hneď ťak z ostra ísť...proste je to vyriešené čiže no Spam..... :idea:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Unban som dal vitovi ja, ked sme boli na VT a povedal, ze ma BAN. Mad urobil nejaku chybu v konzole, takze to dalo perma ban vitovi s reasonom: Best! alebo nieco podobne ;) chyby sa stavaju
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

poslite dido-a niekam vy... ja uz nevladzem :)
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Dido nedostanes UNBAN. Zbytocne prosikas. Najdi si iny server alebo to zabal. U nas si uz davno skoncil a ty to vies.
dido
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dido »

no ved ok ja som u vas este neskoncil psychos,neviem kedy ,ale dufam ,ze cim skor si zmenim net a zas budem hrat svami pod nikom dido,ban my nemozte dat lebo ja som ho teraz nedostal a vsetkych vas dam dole ,ked sa vratim :D tak doVIDENIA a ked sa vratim my mozte vsetci viete co papa hosi...ja som nic nespravil a ten adm my pise ze posliteho niekam ja uz nevladzem dmt majte sa uz coskoro
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Drago ty uz niesi adminom ?
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

dido napísal:no ved ok ja som u vas este neskoncil psychos,neviem kedy ,ale dufam ,ze cim skor si zmenim net a zas budem hrat svami pod nikom dido,ban my nemozte dat lebo ja som ho teraz nedostal a vsetkych vas dam dole ,ked sa vratim :D tak doVIDENIA a ked sa vratim my mozte vsetci viete co papa hosi...ja som nic nespravil a ten adm my pise ze posliteho niekam ja uz nevladzem dmt majte sa uz coskoro
Jj len tak ďalej, nadávaj adminom do "dmntov" a s inou IP si tiež dlho nezahráš . Jj ty si vtedy ban nedostal ale niekto z dediny/sídliska kde bývaš čiže keď sa budeš správať slušne radi ťa tu zas uvidíme :) Zatiaľ čau .
dido
Light Expert
Light Expert

FIKY napísal:Jj len tak ďalej, nadávaj adminom do "dmntov" a s inou IP si tiež dlho nezahráš . Jj ty si vtedy ban nedostal ale niekto z dediny/sídliska kde bývaš čiže keď sa budeš správať slušne radi ťa tu zas uvidíme :) Zatiaľ čau .
ja by som nenadaval len nech nevravy ,ze ma mate niekam poslat ,lebo uz nevladze nech sa sprava normalne a nie ako ...no inak v pohode a drago uz nie je admin ???
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

dido napísal:no ved ok ja som u vas este neskoncil psychos,neviem kedy ,ale dufam ,ze cim skor si zmenim net a zas budem hrat svami pod nikom dido,ban my nemozte dat lebo ja som ho teraz nedostal a vsetkych vas dam dole ,ked sa vratim :D tak doVIDENIA a ked sa vratim my mozte vsetci viete co papa hosi...ja som nic nespravil a ten adm my pise ze posliteho niekam ja uz nevladzem dmt majte sa uz coskoro
Nato si odkial prisiel ze nemozes dostat ban ked budes mat iny net. Anglina ti asi moc nejde, niekto to tu uz prelozil co znamena permanent. Precitaj si to.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Filipito a dido: Nie som :)
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Hráč He4dshot (91.127.228.23) je ďalší borec ktorý svojím vysokofrekvenčným detským hlasom spieva a vrieska do mikráku :roll:
Na naše upozornenia nereaguje čiže keby mu mohol dohovoriť niekto s adminov keď tam bude zároveň sním by som bol vďačný (a určite nielen ja), dik vopred :)

// Yosso dik, hneď jak si došiel povedal že už bude ticho :wink:

// Nechcem písať nový príspevok, píšem sem , hráčovi JOER*SR*****AGROLEX***klan--SHR treba robiť zle lebo ten si nedá povedať .
R@mon
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R@mon »

Niekto hral dnes pod mojim nickom :roll:
2009-09-11 @ 15:37 - 15:49 de_cpl_mill
z tejto IP: 78.98.183.69 :evil:

asi nezahral nic, ale aj tak.

Player IP Addresses

IP_____________Used
85.216.192.19_____816
78.98.183.69______2

:?: da sa s tym nieco robit? :?
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hmm jedine sa dohodnuť na nejakom znaku s adminmi ramon..že dajme tomu dojde admin alebo ty a napíšeš mu niečo do adminchatu...pretože aj dragov nick sa nejaký homosexual snažil opakovať... :)
dido
Light Expert
Light Expert

PsychoS napísal:Nato si odkial prisiel ze nemozes dostat ban ked budes mat iny net. Anglina ti asi moc nejde, niekto to tu uz prelozil co znamena permanent. Precitaj si to.
A zaco by som mal ako dostaat ten ban ak budem mat iny net ?? hmm ?? povec ?? a dobre viem co to je pernament ,ale ty si si asi nevsimol ze ja ho nemam a robis sa mudri :lol: :lol: lol
Bennhy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bennhy »

ban bender za wh zo zaciatku nic potom je to jasne

//nie nie ja som The Best Hit Shit :wink:

//ten plugin aj mne blbne napriklad ked sa kupuje stlacim 3 votne a da mi buy menu hned zatim
Prílohy
bender.rar
(549.26 KiB) 20 stiahnutí
roman3338
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa roman3338 »

Bennhy: ty si @frenky@ ?? si ma predbehol som to sem chcel dat

jedna otazka na plugin rtv preco ked napr votnem mapu stlacim 2 povie aj ennemy spotted atd.
R@mon
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R@mon »

Mad Dad napísal:hmm jedine sa dohodnuť na nejakom znaku s adminmi ramon..že dajme tomu dojde admin alebo ty a napíšeš mu niečo do adminchatu...pretože aj dragov nick sa nejaký homosexual snažil opakovať... :)
Zatial sa to neopakovalo, ked to bude vaznejsie, potom sa dako dohodneme :wink: Len aby mi niekto neprivodil BAN, niektori ma maju velmi radi :D , ale kedze mam stale rovnaku IP, bude sa to dat lahko zistit, ze som to nebol ja.

Plugin RTV mi nerobi vobec ziadne problemy, ani jeden pripad sa mi nestal.

btw.. to sa tu fakt nenajdu ziadni zaskolaci, s ktorymi by sa dalo doobeda hrat? :twisted: :D
Zamknuté