F.A. Premier league

O športe...
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Zaujímavé kolo, jednak MCFC - Arsenal a aj Tottenham - ManU.. Dúfam len že mladý Vlad nenastúpi :)

Obrázok

Tak ako to vidíte? :) Edit: Dočerta, to je ale smoly.. Nejak nám nie je súdené vyhrávať ťažké zápasy.. Po tom druhom góle to všetko išlo dolu vodou.
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Zápas som nevidel bohužial, ale výsledok ma veľmi potešil :D
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Tak pred sezonou to tu bolo na kazdej strane ManArab a dnes sa to vypomstilo.. Zapas som nevidel, takze hodnotit nebudem..
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Co sa vypomstilo a komu?
Innocence
VIP
VIP

ManArab to pre mňa ostáva aj naďalej, je to predsa len šport, raz si hore, raz si dole.. :)

Ak by som mal zhodnotiť zápas, hmm.. Pochválil by som rozhodcu, dnes pískal dobre. Škoda toho prvého gólu Micaha Richardsa, tam boli centimetre, keby sa lopta trošilinku inak odrazila, gól by nebol, ale nevadí.. Arsenal vyrovnal, v druhom polčase bol lepším tímom, avšak položili ho góly Bellamyho, Wrighta-Phillipsa a Arabayora. Na konci sa o5 dostal k svojej typickej kombinačnej hre, šance mali RvP, Bendtner, Rosa.. bohužiaľ, padol už len jeden gól, výsledok 4-2 nie je odrazom toho, čo sa dialo na ihrisku, ale tak ManArab bol neuveriteľne efektívny a tak vyhral právom.. Snáď to bola pre The Gunners posledná prehra na dosť dlhú dobu.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Sumáre - 5. kolo:
Blackburn Rovers - Wolverhampton Wanderers 3:1 (1:0)
Gól: 19. Diouf, 56. Givet, 64. Dunn - 88. Maierhofer.

FC Liverpool - FC Burnley 4:0 (2:0)
Góly: 27., 61. a 82. Benayoun, 41. Kuyt.

Manchester City - Arsenal Londýn 4:2 (1:0)
Góly: 20. Almunia (vlastný), 74. Bellamy, 80. Adebayor, 84. Phillips - 63. Van Persie, 88. Rosický.

FC Portsmouth - Bolton Wanderers 2:3 (1:2)
Góly: 25. Faboul, 63. Boateng - 13. Cohen, 41. Tylor (11 m), 89. Cahill.

Stoke City - Chelsea Londýn 1:2 (1:1)
Góly: 32. Diagne-Faye - 45. Drogba, 90+. Malouda.

AFC Sunderland - Hull City 4:1 (1:1)
Góly: 13.a 66. Bent (prvý 11 m), 49. Reid, 75. Turner - 44. Zayatte.

Wigan Athletic - West Ham United 1:0 (0:0)
Gól: 56. Rodallega.

Gratulujem L'poolu k vytazstvu konecne poriadny vysledok ... a skoda ze Weiss bol na lavicke mohol ist do hry ... veerim ze sa coskoro zacne presadzovat.
Bennhy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bennhy »

dnes spolahlivy vykon Skrtela, skoda toho Weissa uz sa tam pripravoval nejako to nevyslo, neviem ci trener sa rozhodol inak alebo co
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Zaujimavy zapas Tottenham - Manchester Utd, Spurs zaskocili nadhernym rychlym golom po noznickach Defoa, nasledne neskor Giggs vyrovnal krasnym priamym kopom a potom uz viacmenej taktovku zobral do svojich ruk Man Utd, hoci mali aj Spurs par zaujimavych sanci - Crouchove brvno atd... Celkovo dnes ale Tottenham zjavne nemal svoj den, na ihrisku mi pripadali hraci Spurs v 2.polcase, najma od 60.minuty akoby boli uplne vycerpani alebo neviem, ani prihravky nevychadzali ani nic. Gratulujem k Manchesteru, buduce kolo tazky zapas na Stamford Bridge proti Chelsea, dufam ze sa z tejto prehry co najskor pozviechaju....

P.S.: Scholes by sa mal troska krotit, bo ten likvidacny zakrok mohol dopadnut omnoho horsie ako dopadol...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

jo ManArab ide na titul ;)
Innocence
VIP
VIP

Ja len dúfam, že Arabayor dostane trest za zákrok na van Persieho.. :roll:
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Innocence napísal:Ja len dúfam, že Arabayor dostane trest za zákrok na van Persieho.. :roll:
Aj za tú provokáciu by som mu dal..
Nobish
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nobish »

Teras vyhraju ligu Red Devils jednoznacne maju dobru zostavu.
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

myslim ze to zas tak jednoznacne nebude, aj ked su dobri nemozme zabudat na ine tymy, teraz sa velmi dobre dari tottenhamu takze myslim ze to tam moz trochu zamesiat aj s so City...ale nechajme sa prekvapit :D a koho tipujete na zostup? zatial je vypada pre portsmouth :?
Innocence
VIP
VIP

- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Nobish napísal:Teras vyhraju ligu Red Devils jednoznacne maju dobru zostavu.
Tak toto je prispevok ako ... toto mozem napisat do kazdej ligy ze ty maju dobru zostavu to vyhraju... nauc sa pridavaj aj dake argumenty ... nie ze maju dobru zostavu
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

myslim si, ze Adebayor sa zachoval jak taky ***** po tom gole ale co uz a co sa tyka toho ze chcel zranit Van Persieho tomu sa mi nechce verit, je to predsa nejaky hrac a pochybujem ze by sa k tomuto znizil
Innocence
VIP
VIP

• Arsene Wenger (after Emmanuel Eboue was booked for deliberate handball): "Of course we want to stamp out cheating in the game. It is not necessarily cheating sometimes, it (handball) can be a reflex as well. I do not encourage cheating and we all have to fight against it, but in this particular situation it can be a reflex as well. When the player goes down sometimes it is not always because he wants to cheat. I feel in England that the personality of the player who does it is more important than the importance of the foul and the cheating."
Pekne to The Boss povedal. Včera dobrý výkon The Gunners, trošku to viazlo v rozohrávke počas prvého polčasu ale inak super hra na jednu bránku. WHUFC - Liverpool viacmenej ako som čakal, dnes zaujímavé manchesterské derby a Chelski - Tott'Ham..
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

..."I feel in England that the personality of the player who does it is more important than the importance of the foul and the cheating."...

Je zaujimave, ze to spomina prave pri Ebouem, ktory patri k najcastejsie filmujucim hracom Arsenalu, takze o jeho osobnosti a charaktere by som pomlcal.

Arsenal inak bez vacsich problemov a zasluzene rozdielom triedy, Liverpool moj milovany ma tak strasnu obranu pri standardkach az mi je do placu. Hroza, ale nie je to len tuto sezonu a ak s tym Benitez nie je shcopny uz viac nez rok nic spravit, tak vazne pchybujem, ci ma schopnosti niekedy doviest Liverpool k titulu.

K Manchesterskemu derby asi tolko...City chyba viacero hracov utoku a ich obrana, aj ked statisticky nedostava vela golov, tak z mojho pohladu je to skor nepochopitelne stastie, lebo z tych ich zapasov, ktore som videl, je to stale dost chaoticke. Aj ked v poslednom zapase uz to bolo o chlp lepsie. No napriek tomu tipujem cca 2-0 pre United.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

neeeeeeeeeeeeeeskutocny zapas :shock: United vs City
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

neskutočné manchesterské derby, ale tie kiksy Fostera a Ferdinanda + neskutočný Given.
Napísať odpoveď