Ahoj
Dostal som sa k starsiemu pc
zapnem a pc naskoci vsetko sa roztoci len nenaskoci obraz na monitore, ako keby nebol ani zapojeny
MOnitor je funkcny,skusal som aj druhu grafiku a to iste, dokonca som zapojil taku istu dosku a skusil s nou a opat nic
V com moze byt problem ?
"MOnitor je funkcny,skusal som aj druhu grafiku a to iste, dokonca som zapojil taku istu dosku a skusil s nou a opat nic"
Nechápem
A skúšal si reset CMOS?
nechapes ?
takze ,monitor je na beton fukncny ,myslel som si ze je zla grafika ,tak som dal druhu a skusil s nou ,no nepomohlo to ,potom som skusil vymenit dosku ,ci nie je chyba v nej no ani to nepomohlo
stale to iste, zapnem pc ,vsetko frci ako ma az na obraz ,vobec nenabehne
hatamrc napísal:nechapes ?
takze ,monitor je na beton fukncny ,myslel som si ze je zla grafika ,tak som dal druhu a skusil s nou ,no nepomohlo to ,potom som skusil vymenit dosku ,ci nie je chyba v nej no ani to nepomohlo
stale to iste, zapnem pc ,vsetko frci ako ma az na obraz ,vobec nenabehne
precisti sloty na RAM mas tam prach + slot na grafiku .. mne sa to stava casto ked menim HW .. prach je svina ... precistit alkoholom,contoxom, alebo niecim co sa vypari ..
ak mas viacej RAM, tak by som som skusil postupne testovat ci nahodou niektora z nich nerobi problemy. Nie som si celkom isty, ale mam pocit ze som mal podobny problem prave ked som mal na starom PC chybnu RAM...