//audiotrack: téma premenovaná
problém s režimom spánku
problém s režimom spánku
ahojte potrebujem pomoct!!akonahle ked tam notebook do rezimu spanku a potom ho preberem zacne strasne hlastno pipat a da sa vypnut potom len tak ze vyberiem bateriu!!prosim poradte mi ja som v tomto laik!!!!DAKUJEM 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tipujem ze ten 32bit bude Vista kedze ho davaju k tomu tvojmu nbku. Davas ho Uspat alebo Prepnut do rezimu dlhodobeho spanku? Ked je v rezime spanku vypada ze sa uplne vypol alebo idu vetraciky potichucku?
Nemozes sa na nikoho hnevat ked ti tu nikdo neporadi, ked nekdo bude vediet co stym je urcite ti to napise. A tiez treba napisat co najviac informacii, minimalne zostavu a presny typ OS.
Nemozes sa na nikoho hnevat ked ti tu nikdo neporadi, ked nekdo bude vediet co stym je urcite ti to napise. A tiez treba napisat co najviac informacii, minimalne zostavu a presny typ OS.
m
dakujem za radu ja by som rada udala vsetky udaje len vobec netusim co je os!!!ja som v tomto laik ovladam par zakldanych veci!!!ANO KED HO DAM DO REZIMU SPANKU TAK VETRAKY IDU PO TICHU a kontrolka blika!!vteda je vsetko ok ale ako nahle ho zapnem tak je to ako alarm!!a ja sa nehnevam len som zufala!!!