P:FM transmiteri do auta

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Jelko4
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

P:FM transmiteri do auta

Príspevok od používateľa Jelko4 »

pre tych co nevedia co to je tak das to do otvoru na zapalovac v aute,do tohoto zariadenia bud pripojis USB,alebo kartu alebo hocico co ma 3,5mm jack.Na radie navolis taku istu frekvenciu.Balenie obsahuje dialkove ovladanie,samotny transmitter a redukciu jacku s 2,5 na 3,5mm.
Neprosim si tu nic odveci typu na ebayi.... Cena je 10 €,su uplne nove
Prílohy
AAAA.jpg
Tomáško
Star
Star

Príspevok od používateľa Tomáško »

Máš Realne foto moj otec by mal zaujem.
Jelko4
Light Professional
Light Professional

jj vecer to sem dam
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Jelko4 > kolko ich mas kusov? o jeden by bol zaujem :) hod sem prosim nejake technicke parametre alebo link kde by som si to pozrel. dakujem
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

jimmy_xp napísal:Jelko4 > kolko ich mas kusov? o jeden by bol zaujem :) hod sem prosim nejake technicke parametre alebo link kde by som si to pozrel. dakujem
Tu najdes nejake informacie, bud si zvacsis foto balenia a nieco vycitas odtial alebo pozries tie recenzie/komentare. A tiez si tam mozes vsimnut ze realna cena zariadenia aj s postovnym je 5,60 €, ehm ehm :wink:
Jelko4
Light Professional
Light Professional

gangy po prve to neni ten isty a po druhe ked nechces kupovat neplet sa pls,dakujem,ehm ehm :wink:
Gangy
Darca
Darca

Nebud trapny lebo ta tu zjeb*m ako stena. O co ti ide? To si fakt myslis ze ked si sem napises "Neprosim si tu nic odveci typu na ebayi" tak sa budeme vsetci pozerat ako ludi oj*bavas? Toto sa tu riesilo snad 50x len co si ja pamatam, pravidelne sa najde nejaky spekulant co tu chce predavat veci z dx za 200%-XXX% ceny a nikdy mu to tu nepreslo. Preco si myslis ze zrovna ty budes vynimka? Nepochopitelny je ale aj fakt ze vacsinou sa tu o to pokusaju novacikovia ktori to tu nepoznaju a nie niekdo kto je tu jeden a pol roka. Tak sa laskavo spamataj a chod si to predavat na trznicu. Skutocne mi nejde do hlavy co si si myslel ked si zalozil tuto temu.

A je to presne ten isty Transmitter tak sa nesnaz prosim ta, len teraz co som letmo za 20 sekund prebehol ebay, nasiel som ho tam dokonca za 4,135 €. Tak laskavo pal do pi*e tahat za nos niekoho ineho.
Jelko4
Light Professional
Light Professional

aha,cize ked si ides kupit tenisky tak ten obchod ich predava za taku istu cenu ako ich kupuje a nechcu na tom zarobit.to by sme fakt daleko dosli :lol: .Ja ked to nakupim za 50 centov a budem to tu predavat za 1000 euro to je cisto moja vec.Mozes sa ist pozret aj na ine inzertne fora.A ukludni sa prosim ta,zato ze ta niekto nastval nemusis sa tu rozculovat :)
Gangy
Darca
Darca

A ked ja sem ludom napisem nech to nekupuju pretoze to mozu mat za 40% z ceny, tak isto je to moja vec. Tak zavri hubu a nehraj sa tu na smelinara.

//Spokojny.
Jelko4
Light Professional
Light Professional

dobre nakupil som to za 3 euro,predavam za 10,spokojny?Ponuka plati

//autoeditácia príspevku ( 16 Sep 2009, 19:01 )
tu mas tu slubenu realnu foto,a je ich meobmedzeny pocet
Prílohy
SDC10038.tif
(1.83 MiB) 278 stiahnutí
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Jelko4: Bazár nie je určený pre komerčné využívanie. Predávaj si to aj s 2000% ziskom, ale nie na tomto fore.
Zamknuté