Ahojte, s priatelkou sme mali chraneny styk 25.augusta.Kondom sa nam zviekol no ja som neejakuloval,urobili sme tri tehotenske testy Rapiclear direct 2x a raz kazetovy rapiclear classic,do 4sec sme mali vysledok a vsetky tri negativne v case menstruacie uz ked ju mala mat no lenze nema,je jej zima a sla si lahnut,mala obrovsky stres a bala sa.Co vy na to ? mam sa obavat ci nie je dovod
Takéto veci sa tu riešili X-krát. Môže jej to meškať z veľa dôvodu, ten stres môže byť jedným z nich. Ak vám vyšli tri testy negatívne, tak by som sa upokojila. A ak ste si neni istí, vždy môže zájsť za gynekológom.
mirak2 napísal:podl tych podmienok co pises je riziko otehotnenia mozno pol percenta
Pol percenta sa mi za týchto okolností zdá dosť veľa... to by sa stalo v jednom z 200 prípadov. Môj odhad je tak dve-tri promile. Naozaj sa nemáš čoho báť, ono to niekedy proste mešká (a ako na potvoru stále tak, aby sa bolo treba obávať )
1, Nepatri to do tejto sekcie, resp. podla novych pravidiel ani na forum.
2, Nikto z nas nieje gynekolog s dialkovym dohladom.
3, Tolko testov sotva klame, zrejme je jej problem spojeny s niecim inym.
4, Ked na to nemas, nekupuj si XXL kondomy. Treba byt aj trosku objektivny.
Nino napísal:nekupil som si XXL ale dakujem vsetkym userom
presne toto iste som zazival tak tyzden dozadu. meskalo to 4 dni. tiez sme mali nechraneny ale nesli "borci" dnu. no ajtak stres spravi svoje. je to len o strese.... este mi sesternica vravi "nestresujte sa lebo jej to bude meskat" a mala recht. potom ked na 5ty den dostala som sa tesil ako male decko. fakt mi odlahlo
predtym sme mali vylucne chraneny, ale napriek tomu sa mi ju raz podarilo nechtiac vystresovat, az jej tiez meskali.... takze bez stresu
Nino napísal:dnes je 6ty den a predtym 11dni mala hnedy vytok cize krv stara takze neviem co si o tom mysliet
Bro, mne ušlo, a meškalo jej to 5 týždňov. Ty tu riešiš 6 deň? Lol. Môžeš sa začať báť vtedy, keď sa pristihneš, že v katalógu porovnávaš ceny kočiarikov.