NFS shift

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

mala ukazka ako jazdi veyron od 260km/h vyssie, straca trakciu s cestou a len tak lieta zo strany na stranu, pochybujem, ze volant tomu moc pomoze, bude to lepsie, ale.....

spec
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa spec »

Axo:Sakris to je presne to co som pisal!!!Asi to vyzera tak ze pri supersportoch to bude nehratelne!!!

Dalsie sklamanie,hra mi zacala strasne zamrzat v podstate nehratelne!!XP,Nvidia 9800GTX+ 2gb ram,athlon 5200+ neviem kde moze byt problem
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

daj najnovsie ovladace..ale podla mna v ram..je problem a athlon x2 ci jednojadrak???
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

sapo: presne aj u mna aj na starom PC s shit grafikou
AXO:volant tomu pomoze az az a je to lepsie aj na yoisticku ako na klaveske
a rochedo aj mne to pride tazke ale len na klaveske na volante je to pecka podla mna ale zda sa mi to predsa len na pomery NFS trosku zle optimalizovane :?
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Moje pocity z tejto hry sú dosť pozitívne. Konečne NFS kde sa zapotím :) . Asi 3 hodiny som si nevedel zvyknúť na ovládanie a myslel som, že to zabalím, ale je to vec zvyku a pre všetkých čo máte klávesnice, treba si doladiť citlivosť... (Možnosti/Hra/Upravit ovládaní)
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

21rOBO21 napísal:mohol by mi prosím niekto poradiť že prečo ked zapnem NFS tak sa nič nedeje ?? požiadavky splnam ale mám win 7 , môže vadiť to ??

tak hra mi už ide spustit lenže zase dalši problém ako už niekto spomínal,že hned na začiatku ako mam tu testovaciu jazdu sa mi to tam zasekne a nič sa nedeje :(
Rovnaky problem ako kolega vyssie... Zapnem hru, logo s loading a zmrznutie PC... Vie niekto co stym? (XP)
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Takze sme sa dozili normalneho NFS? :)
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

ani moc nie,ale dakujem už mi to ide konečne,len mohol by mi niekto vysvetlit ako sa nastavuje to riadenie,spojka a takéto veci ?? pretože sa mi stále zdá že to auto je nedotáčavé a nechápem tomu
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ak mas niaky joistick tak si to skus na tom teda ak nemas volant je to 100x lepsie na joisticku ako na klaveske a 1000x lepsie na volante :wink:
petko117
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa petko117 »

zo zaciatku ma to bavilo ale casom je to strasne narocne..jednu trat musim restartovat aj 20* aby som bol aspom treti...nechapem ..strasne tazke to je..a na klavesnici nehratelne.a to mam este len take auta ako dodge viper co tam bol vo vyzvach ci kde apod..nwm..vyzeralo to nadejne ale trosku to odflakli k zaveru..navyse aj mne robi ftp minimum medzi high a low..teda..vobec nevidim rozdiel prakticky..len sem tam to zacitit..som zvedavy na world online
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

DAMON88 napísal:
AXO:volant tomu pomoze az az a je to lepsie aj na yoisticku ako na klaveske
a rochedo aj mne to pride tazke ale len na klaveske na volante je to pecka podla mna ale zda sa mi to predsa len na pomery NFS trosku zle optimalizovane :?
ale to video je hrane na X360, takze joystick.... aspon hrac z videa je na tom rovnako ako ja na klaveske... to hram len tak ze sa odrazam od okrajov ako pinpongova lopticka :lol:

//autoeditácia príspevku ( 16 Sep 2009, 22:05 )
Prosim vas, co je

"hluche misto rizeni"
"hluche misto plynu"
"hluche misto brzd"
"hluche misto spojky"
"odezva auta"
"svisla osa kamery"

v nastaveniach hry ?
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Už som dohral kariéru, 22 level. Čo ma strašne frustrovalo bolo predbiehanie AI protivníkov na okruhoch so strašne úzkou cestou, s veľa zákrutami. Najmä s rýchlymi autami.

Závody sú často dosť dlhé, Endurance turnaje som radšej ani nerobil. Najhoršie bolo, keď ma jedna chyba stála reštart, často v poslednom kole. Keď však už predbehnete všetky autá, jazdu si užijete.

Hra zabavila, uvidíme aký bude Multiplayer. Zajtra vyskúšam.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

zajtra skusam NFS Shift som fakt zvedavy uz sa tesim ako pridem zo skoly a nainstalujem a btw. ti hluche mieste sa mizda ako v gride tam si mal death zone a take sa mi zda ze odkedy ma ist co akoze hluche miesto ze ked stlacis pedal trosku tak si mozes nastavit aby nemusel reagovat nejako prudko atd aspon sa mi to tak zda
//cize v podstate som mal pravdu :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

AXO napísal: Prosim vas, co je

"hluche misto rizeni"
"hluche misto plynu"
"hluche misto brzd"
"hluche misto spojky"
"odezva auta"
"svisla osa kamery"

v nastaveniach hry ?
predpokladam, ze to bude dead zone...
teda ak zvysis dead zone, tak napriklad pri rizeni...
ckj skusim to graficky :D
hluche misto rizeni na 0
.................................................
hluche misto rizeni povedzme na 10
....................___........................
a ten podciarkovnik, ktory je v strede znaci to, ze ked mas volant v neutralnej polohe a pohnes snim o kusocek tak kolesa v hre (kolesa auta) sa nepohnu.. az ked sa vyklznes z toho podciarkovnika... aby nebol volant taky citlivy... snad si rozmumieme...
ked to mas na nule a tuknes trosku s volantom dolava tak hned mas uz vytocene kolesa.. ak to mas na napr. 10, tak tuknes tak isto volantom, ale kolesa su stale rovno..
tak isto aj plyn a brzda.. ked si zvysis hluche misto tak potom musis trosku viac stlacit do pedalu aby brzda abo plyn zareagovali....

"odezva auta"
"svisla osa kamery"
neviem co su
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

šu-do a nedá sa to jednoducho nazvať citlivosť ?:D
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Sapo napísal:Omg
AMD Athlon X2 5600+
4GB 800MHz
ATi HD4850
ide mi to strasne biedne, na zaciatku mam s low nastaveniami 20fps, (pritom residen evil 5 mi ide na plno v DX 10) bez seknutia) nehratelne, ovladanie aut tiez o nicom podla mna. Teraz ma ukamenujete ale dal by som tomu 5 bodov aj to som asi prehnal.
Mam presne rovnaky PC a takisto mi to nejde.NO ide ale ako si pisal okolo 20fps.Takze neviem kde je chyba ...
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

to nechapem jak vam to moze sekat kamos ma HD2600XT a C2D 2.2Ghz a ide mu to na mediu v pohodee mozno je to dalsia hra ala GTA IV
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No tak dneska som sa konecne dostal k tejto skvelej hre, vcera nebolo moc casu. Pred vydanim som sa obaval ci to moj pocitac zvladne, ale bolo to bez problemov, hra mi ide ma plnej grafike takze som spokojny a naplno si to vychutnavam. Hra vyzera uz konecne realisticky a skutocne. Tie pohyby vodica, jazda na trati, smyky pri vysokej rychlosti, pri rychlej jazde auto zacina stracat stabilitu a zacina "plavat" po ceste, proste take skutocne nfs este nebolo. Mne sa velmi paci, dobrym doplnkom je aj cestina v hre. Velmi sa paci aj siroka skala aut vselijakych znaciek. Moje hodnotenie je 9/10.
EA Nesklamala.
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

A aky mas komp ked ti to ide na plne?
Napísať odpoveď