Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
-
Kopa Šrotu
Amateur
ja len k low costom ze nikto neponuka jedlo a tak...
Air Berlin je nemecky lowcost (lieta aj z viedne) a ponuka obcerstvenie zadara na palube... podla nakeho prieskumu medzi zakaznikmi jeden rok aj vyhrali najoblubenejsi low cost v europe...
v amerike jetblue ma v kazdom sedadle telku s vyberom filmov nejaky entertainment box, postavili na tom cely business model...
Air Berlin je nemecky lowcost (lieta aj z viedne) a ponuka obcerstvenie zadara na palube... podla nakeho prieskumu medzi zakaznikmi jeden rok aj vyhrali najoblubenejsi low cost v europe...
v amerike jetblue ma v kazdom sedadle telku s vyberom filmov nejaky entertainment box, postavili na tom cely business model...
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tu sme zase narazili na problem "true lowcost carrier" vs tzv. "premium lowcost carrier". True lowcosti su typicky Ryan, Wizz, Sky ku koncu - superlacna letenka, ale skasnu ta za vsetko, od check-inu na letisku (Ryanair) cez platbu kartou az po check-in baggage a pohar vody na palube. Premium lowcosti, typicky Air Berlin, FlyNiki.com, ranne Sky, pripadne s trochou predstavivosti dnesny DanubeWings - ti si zapytaju za letenku o dost viac, ale zas tam mas uz v podstate kompletny balicek. Taky Air Berlin ma dokonca svoj Frequent Flyer program. Dokonca sa stava, ze servis tychto tzv. lowcostov je lepsi ako servis klasickeho prepravcu na danom lete.
-
kukiak
Addict
cez visu tusim ano, cez visa electron nie
//autoeditácia príspevku ( 16 Sep 2009, 21:34 )
"Ak máte iba príručnú batožinu, zabudnite na laky na vlasy, veľké voňavky, či fľašu pálenky na rannú dezinfekciu…:) Maximálne množstvo prevážaných tekutín je 1000 ml, čiže 1 liter, avšak nádobky, v ktorých tekutiny prevážate, nemôžu mať objem väčší ako 100 ml. Všetko, čo má viac ako 100 ml, vám pri bezpečnostnej kontrole nekompromisne vyhodia."
Cize brat si vlastnu politrovku je nemozne ? :-/ Teda aj akykolvek alkohol
//autoeditácia príspevku ( 16 Sep 2009, 21:34 )
"Ak máte iba príručnú batožinu, zabudnite na laky na vlasy, veľké voňavky, či fľašu pálenky na rannú dezinfekciu…:) Maximálne množstvo prevážaných tekutín je 1000 ml, čiže 1 liter, avšak nádobky, v ktorých tekutiny prevážate, nemôžu mať objem väčší ako 100 ml. Všetko, čo má viac ako 100 ml, vám pri bezpečnostnej kontrole nekompromisne vyhodia."
Cize brat si vlastnu politrovku je nemozne ? :-/ Teda aj akykolvek alkohol
-
Kopa Šrotu
Amateur
mne sa javi ako najsmakovejsia aerolinka easyjet co sa tyka cien leteniek... ryan je cool na rozne akcie a neplanovane spontanne prazdninove lety... inak ma vacsinou ryan vyjde drahsie a to neratam ceny za dodatocnu prepravu na odlahle letiska kam lieta...
s air berlin som letel raz v zivote cena zurich vieden 40 Eur co je mrte si myslim obycajne su drahsi a o dost (samozrejme treba mat stastie mozno sa da zohnat dobra letenka aj od nich)
momentalne ma prekvapuje aer lingus so svojimi cenami urcite sa oplati pozret sem tam na ich stranku... v dubline na letisku ich nici ryanair tak musia upravovat cenovu politiku...
skajko v rannej dobe som mal velmi rad ale posledny rok som s nimi vobec nelietal kvoli tomu co sa dialo.. mrzi ma ze sa zacalo o tom pisat tak neskoro... ta firma mala skutocne problemy omnoho skorej a to ze krachli kvoli krize tak to je jaky smiech
)
a to ze sa pouzival termin premium lowcost airline je dost zvlastne pretoze jediny rozdiel od ostatnych bolo cestovanie v kozi...
s air berlin som letel raz v zivote cena zurich vieden 40 Eur co je mrte si myslim obycajne su drahsi a o dost (samozrejme treba mat stastie mozno sa da zohnat dobra letenka aj od nich)
momentalne ma prekvapuje aer lingus so svojimi cenami urcite sa oplati pozret sem tam na ich stranku... v dubline na letisku ich nici ryanair tak musia upravovat cenovu politiku...
skajko v rannej dobe som mal velmi rad ale posledny rok som s nimi vobec nelietal kvoli tomu co sa dialo.. mrzi ma ze sa zacalo o tom pisat tak neskoro... ta firma mala skutocne problemy omnoho skorej a to ze krachli kvoli krize tak to je jaky smiech
a to ze sa pouzival termin premium lowcost airline je dost zvlastne pretoze jediny rozdiel od ostatnych bolo cestovanie v kozi...
Mali vsetky 737-700 v kozi...Indigo napísal:Ehm ake cestovanie v kozi? To si ani nepamatam uz, fuha ...
No a to sa mi snad iba zda, ale to nemoze uz nikto normalny tvrdit, ze krachli koli krize. Spolocnost, ktora pred krizou neplatila zamestnancom, letuskam, pilotom, dlhovali prachy, zacali predavat lietadla a ze kriza? No trochu joke.
A kriza mala pochopitelne svoj dopad, ved klesol pocet pasazier o tretinu ak sa nemylim a to je pokles! Ja verim ze ak by nebola kriza, skyeurope by tu dnes este bol. V akom stave to je uz ina vec...
Vazne nie, kriza im sice nepomohla, ale uz pred tym boli velmi dlho na tom zle a nevedeli sa z toho dostat.Retne napísal:Mali vsetky 737-700 v kozi...
A kriza mala pochopitelne svoj dopad, ved klesol pocet pasazier o tretinu ak sa nemylim a to je pokles! Ja verim ze ak by nebola kriza, skyeurope by tu dnes este bol. V akom stave to je uz ina vec...
-
Soviet
Darca
Veru nebol..Mozno by prezil o mesiac dva viac..Retne napísal: A kriza mala pochopitelne svoj dopad, ved klesol pocet pasazier o tretinu ak sa nemylim a to je pokles! Ja verim ze ak by nebola kriza, skyeurope by tu dnes este bol. V akom stave to je uz ina vec...
Ale inak uz koncom novembra decembra zacali mat potiaze..Vsetci IT technici im isli prec, kedze ich nevyplacali a prebrala to nasa firma ako pod support..U nas taktiez meskali s platbami a tak sme ich museli prestat supportovat..A to kriza este nebola na slovensku..
-
seth82
Darca
http://ekonomika.sme.sk/c/5027574/kriza ... yorku.html
kto drvi?
Durement touchée par la crise, Air France se prépare à tailler dans ses effectifs(Silno dotknuta krizou, Air France sa pripravuje na redukovanie personalu), 1500 zamestnancov!
http://www.lemonde.fr/cgi-bin/ACHATS/ac ... id=1096934
atd atd...
kto drvi?
Durement touchée par la crise, Air France se prépare à tailler dans ses effectifs(Silno dotknuta krizou, Air France sa pripravuje na redukovanie personalu), 1500 zamestnancov!
http://www.lemonde.fr/cgi-bin/ACHATS/ac ... id=1096934
atd atd...
-
Kopa Šrotu
Amateur
neviem ci som to sem uz nahodou aj nedal, ked ano tak sa ospravedlnujem
slovenska sajta o lacnych letenkach a lietani lowcostami z nasho regionu
www.cheapsky.info
slovenska sajta o lacnych letenkach a lietani lowcostami z nasho regionu
www.cheapsky.info