Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
hondzo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hondzo »

co sa tyka toho miesta na nohy...ak sa nemylim tak Ryanair vecsinou pouziva Boeingy 737, ktorych viac menej jedina konkurencia (myslim teraz low costove spolocnosti v Europe) je Airbus A320 ktore pouziva napriklad Wizz...mne osobne sa zdalo ze Boeingy maju miesta viac...ale to je len moj nazor...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Zalezi aj od poctu sedadiel, neviem ci toto nemoze nahodou variovat. Ryanovske ich maju 189 neviem ako ini.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

tiez som bola v Milane za 3 E :) cez ryanair a v klude...normalne aj lietadlo pristalo.:D co som myslela ze za tie prachy to bude nejaka skatulka od zapaliek.:))
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Opat letenky za 1euro aj s poplatkami.. do polnoci 17.09
Kopa Šrotu
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Kopa Šrotu »

ja len k low costom ze nikto neponuka jedlo a tak...
Air Berlin je nemecky lowcost (lieta aj z viedne) a ponuka obcerstvenie zadara na palube... podla nakeho prieskumu medzi zakaznikmi jeden rok aj vyhrali najoblubenejsi low cost v europe...
v amerike jetblue ma v kazdom sedadle telku s vyberom filmov nejaky entertainment box, postavili na tom cely business model...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tu sme zase narazili na problem "true lowcost carrier" vs tzv. "premium lowcost carrier". True lowcosti su typicky Ryan, Wizz, Sky ku koncu - superlacna letenka, ale skasnu ta za vsetko, od check-inu na letisku (Ryanair) cez platbu kartou az po check-in baggage a pohar vody na palube. Premium lowcosti, typicky Air Berlin, FlyNiki.com, ranne Sky, pripadne s trochou predstavivosti dnesny DanubeWings - ti si zapytaju za letenku o dost viac, ale zas tam mas uz v podstate kompletny balicek. Taky Air Berlin ma dokonca svoj Frequent Flyer program. Dokonca sa stava, ze servis tychto tzv. lowcostov je lepsi ako servis klasickeho prepravcu na danom lete.
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

ked si rezervujem letenku od Ryanair cez VISA, tak je tam nejaky poplatok?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

cez visu tusim ano, cez visa electron nie

//autoeditácia príspevku ( 16 Sep 2009, 21:34 )
"Ak máte iba príručnú batožinu, zabudnite na laky na vlasy, veľké voňavky, či fľašu pálenky na rannú dezinfekciu…:) Maximálne množstvo prevážaných tekutín je 1000 ml, čiže 1 liter, avšak nádobky, v ktorých tekutiny prevážate, nemôžu mať objem väčší ako 100 ml. Všetko, čo má viac ako 100 ml, vám pri bezpečnostnej kontrole nekompromisne vyhodia."

Cize brat si vlastnu politrovku je nemozne ? :-/ Teda aj akykolvek alkohol
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Samozrejme. Mozete ju sice vyslopat este pred kontrolou, ale potom riskujete, ze vas nepustia do lietadla.

Jedina moznost ako si vziat nas chlast do Belgicka je kupit si ho v duty free, tam ale su flasky dost drahe, hoci neviem ako v porovnani s beznym obchodom v Belgicku.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Hej asi to urobime tak.. Pripadne tie zabalene plastove poldecaky :D , lebo preprava alkoholu ako takeho zakazana nie je.
Kopa Šrotu
Amateur
Amateur

mne sa javi ako najsmakovejsia aerolinka easyjet co sa tyka cien leteniek... ryan je cool na rozne akcie a neplanovane spontanne prazdninove lety... inak ma vacsinou ryan vyjde drahsie a to neratam ceny za dodatocnu prepravu na odlahle letiska kam lieta...
s air berlin som letel raz v zivote cena zurich vieden 40 Eur co je mrte si myslim obycajne su drahsi a o dost (samozrejme treba mat stastie mozno sa da zohnat dobra letenka aj od nich)
momentalne ma prekvapuje aer lingus so svojimi cenami urcite sa oplati pozret sem tam na ich stranku... v dubline na letisku ich nici ryanair tak musia upravovat cenovu politiku...

skajko v rannej dobe som mal velmi rad ale posledny rok som s nimi vobec nelietal kvoli tomu co sa dialo.. mrzi ma ze sa zacalo o tom pisat tak neskoro... ta firma mala skutocne problemy omnoho skorej a to ze krachli kvoli krize tak to je jaky smiech :-))
a to ze sa pouzival termin premium lowcost airline je dost zvlastne pretoze jediny rozdiel od ostatnych bolo cestovanie v kozi...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ehm ake cestovanie v kozi? To si ani nepamatam uz, fuha ...

No a to sa mi snad iba zda, ale to nemoze uz nikto normalny tvrdit, ze krachli koli krize. Spolocnost, ktora pred krizou neplatila zamestnancom, letuskam, pilotom, dlhovali prachy, zacali predavat lietadla a ze kriza? No trochu joke.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Indigo napísal:Ehm ake cestovanie v kozi? To si ani nepamatam uz, fuha ...

No a to sa mi snad iba zda, ale to nemoze uz nikto normalny tvrdit, ze krachli koli krize. Spolocnost, ktora pred krizou neplatila zamestnancom, letuskam, pilotom, dlhovali prachy, zacali predavat lietadla a ze kriza? No trochu joke.
Mali vsetky 737-700 v kozi...

A kriza mala pochopitelne svoj dopad, ved klesol pocet pasazier o tretinu ak sa nemylim a to je pokles! Ja verim ze ak by nebola kriza, skyeurope by tu dnes este bol. V akom stave to je uz ina vec...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Retne napísal:Mali vsetky 737-700 v kozi...

A kriza mala pochopitelne svoj dopad, ved klesol pocet pasazier o tretinu ak sa nemylim a to je pokles! Ja verim ze ak by nebola kriza, skyeurope by tu dnes este bol. V akom stave to je uz ina vec...
Vazne nie, kriza im sice nepomohla, ale uz pred tym boli velmi dlho na tom zle a nevedeli sa z toho dostat.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Retne napísal: A kriza mala pochopitelne svoj dopad, ved klesol pocet pasazier o tretinu ak sa nemylim a to je pokles! Ja verim ze ak by nebola kriza, skyeurope by tu dnes este bol. V akom stave to je uz ina vec...
Veru nebol..Mozno by prezil o mesiac dva viac..
Ale inak uz koncom novembra decembra zacali mat potiaze..Vsetci IT technici im isli prec, kedze ich nevyplacali a prebrala to nasa firma ako pod support..U nas taktiez meskali s platbami a tak sme ich museli prestat supportovat..A to kriza este nebola na slovensku..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Je to tak. Niekedy ca. rok dozadu mi známi, čo robí na letisku hovoril (mal som práve s nimi letieť do Paríža - aj som úspešne letel), že Sky krachuje. To mi vtedy bolo ešte smiešne :)
Nemýlil sa..
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

http://ekonomika.sme.sk/c/5027574/kriza ... yorku.html

kto drvi? :)

Durement touchée par la crise, Air France se prépare à tailler dans ses effectifs(Silno dotknuta krizou, Air France sa pripravuje na redukovanie personalu), 1500 zamestnancov!

http://www.lemonde.fr/cgi-bin/ACHATS/ac ... id=1096934

atd atd...
Kopa Šrotu
Amateur
Amateur

neviem ci som to sem uz nahodou aj nedal, ked ano tak sa ospravedlnujem

slovenska sajta o lacnych letenkach a lietani lowcostami z nasho regionu

www.cheapsky.info
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

mam taky problem, ze dnes som rezervoval letenky cez ryanair 3 za 30€ napisal som cislo uctu vsetko..ucet skontrolovalo, napisalo, ze vsetko v poriadku.no mail mi este neprisiel...a teraz vecer idem pozriet na ucet a som zistil ze tam mam len 29,7€..co teraz?
Napísať odpoveď