Zmenenie kontabiliti na 7

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zmenenie kontabiliti na 7

Príspevok od používateľa asterix3691 »

Cavte stiahol som si NFS Shift . Ked ju spustim nabehne logo nacita a ked ide do menu tak vlastne sekne cierna obrazovka program neodpoveda . Tak som sa obratil na kamosa . On musel zmenit kontabilitu a slo mu to a ze musim aj ja on nieco hovoril ze ju mam zmenit na nieco 98 a neviem co . Ze mam kliknut na Tento PC a dat vlastnosti tam ze ma byt kontabilita len neviem kde . poradi mi niekto ?? Windows 7 mam . Dik please
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

mno sice nwm ako to je presne na win7 ale na Xp to je tak ze kliknes prvým tlačítkom na ten odkaz z hrou NFS Shift, dáš vlastnosti, potom kartu kompatibilita a dam zaškrtneš "tento program spustiť v kompatibilite s režímom" a vyberieš či 95 abo 98 abo dačo ine
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

j to mam ale ste problem . Jak som to zrobil hru spustilo isla . Dal som zacat karieru . A tam islo najprv video ja som myslel prvi krat ze uz hram a som stlacil sipky a potom enter nechtiac . A video sa dookola opakovalo . Tak som radsej zmenil inu kontabilitu a nakoniec hru nespusti vo fullscreene ze na celu obrazovku ale len tak . A neviem to zvecsit kontabilitu som vratil treba len na tim videu cakat .Ako to vratim ?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Co je kontabilita?Vykasli sa na hry a radsej sa zacni ucit vo svojom volnom case slovencinu
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

čo ako vrátiš ?
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ta vlastne ako som pisal . Zmenil som kontabilitu na Win 98 alebo MT ci tak nejako a islo to normalne fullscreen na celu obrazovku . Dal som zacat karieru . Ale video ktore bolo pri zacati karieri sa mi stale dookola opakovalo . Ale stlacal som pri video nejake hovadiny . Tak a tim ze neslo tak som to dal na inu kontabilitu hru spustilo ale nebol fullscreen ale len tak kus vid. screen . A vratil som kontabilitu naspen na 98 ME a stale bolo len tak ako vidite . Prosim pomozte mi .
Prílohy
Bez názvu.jpg
smutko8882
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa smutko8882 »

skusal si alt + enter ? (v niektorych hrach to funguje ako prepnutie na fullscreen) a este si pozri tam kde menis kompatibilitu s OS tak je tusim aj policko ze run in fullscreen alebo windowed
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Nie nie ludia je to prosim takto.
Zapni hru a chod do nastavenia grafiky. Tam napravo medzi položkamy je jedna a vola sa Zobrazit v okne - Zapnuto alebo vypnuto a ty tam zrejme mas zapnuto tak si to prepni na Vypnuto
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

uz sa mi to podarilo rozbehat stiahni si toto: Kód:

Kód: Vybrať všetko

http://rapidshare.com/files/282761169/nfssw7fbg.rar 

Nakopíruj súbor {2ebf7002-1a4f-4f90-9f53-7264e7473e25}.sdb do C:\Windows\AppPatch\Custom\
Spustiť registre.reg
Hraj (ak by nešlo, reštartuj pc )

mne to tak funguje a mam nastavenu kompatobilitu s win 98

nech sa páči.
Napísať odpoveď