Ako odstranit nechceny subor ?
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako odstranit nechceny subor ?
Zdravim, je to taka vec, ktoru neviem ako vyhladat ak tu je, tak zakladam temu, staci na jednu pomocnu odpoved, potom mozte lock, alebo zmazat kludne.
Takze ide o toto: Mam v pc subor, ktory mi nasiel antivirak, aj online skener virusov lenze sa neda vymazat. Da sa presuvat(ctrl+x) ale nejde vymazat... je to urcite neziadane svinstvo, takze to chcem odstranit(priloha 1.jpg).
Diky moc
//este som si spomenul na jeden, ale ten je nejde odstranit inym sposobom(priloha 2.jpg)
Takze ide o toto: Mam v pc subor, ktory mi nasiel antivirak, aj online skener virusov lenze sa neda vymazat. Da sa presuvat(ctrl+x) ale nejde vymazat... je to urcite neziadane svinstvo, takze to chcem odstranit(priloha 1.jpg).
Diky moc
//este som si spomenul na jeden, ale ten je nejde odstranit inym sposobom(priloha 2.jpg)
-
AXO
Professional
Mal si pravdu s tym, ze sa objavy znovu, dpc... takze asi format disku..Gadelat napísal:Ak to je ale virus tak by sa mal objavit po odstraneni znova. Odporucam ti ist na nejake forum specializovane virovym nakazam.
Mozem skusit este nejake to virus forum, nepoznas nejake ?
niee nebláázni neformatúúj počuj skús program malwarebytes antimalware... ja som si s nim dal pocitac dokopy a zachranil ma pred formatom ...stiahnes si ho z
Kód: Vybrať všetko
www.malwarebytes.org-
Gadelat
Light Professional
specializovane forum www.viry.cz/forum/
-
AXO
Professional
jaj, no tak strucne:Filipito napísal:mozes aspon napisat s cim si to vyriesil , kedze niekto iny moze mat taky ist problem ...
Priloha 2.jpg odstranena pomocou Killbox.exe
Priloha 1.jpg najprv Killbox.exe, po restarte sa to tam znovu objavilo, tak som skusil Hijackthis.exe a pomocou toho to zmizlo(po restarte)