Skladovy software
-
Stenky
Professional
Skladovy software
Pani, poradte mi daky jednoduchy skladovy software. Je to pre firmu s 2 zamestnancami a prietok tovaru je tam maly ale treba to evidovat dako.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Stenky
Professional
treba to v kompe. je toho tak na 2 A4 papiere cely zoznam skladu mesacne. tovar je v neustalom pohybe. treba tam sledovat aj prijem a vydaj, zisk a podobne veci potom sa to mesacne odovzdava ekonomke na spracovanie. po jednom to stale vypisovat v dacom co nepracuje s databazou tovaru by bolo pracne. hlavne vsetky tie cisla nahradnych dielov a nazvy...
mal som napisat v prvom prispevku ze je relativne maly ten pohyb.... niesu to obrovske pocty, ale jednemu by rucne vypisovanie zabralo pol dna v tyzdni. ked su dvaja je to zabitie casu
mal som napisat v prvom prispevku ze je relativne maly ten pohyb.... niesu to obrovske pocty, ale jednemu by rucne vypisovanie zabralo pol dna v tyzdni. ked su dvaja je to zabitie casu
-
aughostino
Medium Professional
nejaka tabulka v exceli s pouzitim vzorcov by nepomohla?
Skus poziet tento soft zasielaju aj demo zdarma
//edit: mam taky pocit ze aj KROS ma program skladove hospodarstvo, tiez zasielaju dema zdarma
pripadne TOTO
a to je len prva strana na google
Skus poziet tento soft zasielaju aj demo zdarma
//edit: mam taky pocit ze aj KROS ma program skladove hospodarstvo, tiez zasielaju dema zdarma
pripadne TOTO
a to je len prva strana na google