chcel by som sa spytat , ci nepoznate aj nejake ine podobne kapely co hhraju taky daky styL hudby ?
Helenine Oci
Helenine Oci
zdravim vas a hlavne fanuskov tejto kapely
chcel by som sa spytat , ci nepoznate aj nejake ine podobne kapely co hhraju taky daky styL hudby ?
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
mloci su uplne iny styl. Helenine su rock/folk az metal. A Mloci su nekompromisne country ale zato strasne srandovne a napadite texty.Old Dirty Bastard napísal:Mloci, Prešov
-
mr_margera
Medium Professional
-
Robbie42
Light Professional
A tiež môjmr_margera napísal:Nechápem, ako môžu Helenine oči prezentovať takúto hudbu a ešte mať s ňou aký-taký úspech... Takisto ako Kabát, takýto štýl hudby vymrel pred 20 rokmi...![]()
Nikoho však neurážam a nech si každý počúva čo sa mu páči, toto je len môj názor.
Ide o texty a chytľavú melódiu. Tie texty sú tak hovadské až sú vtipné a teda aj ľahko zapamätateľné a poviem ti pravdu momentálne nepoznám nič lepšie ako vyspevovať tieto "pesničky" v aute spolu s kolegom. Cesta mi vždy ubehne neuveriteľne rýchlo.mr_margera napísal:Nechápem, ako môžu Helenine oči prezentovať takúto hudbu a ešte mať s ňou aký-taký úspech... Takisto ako Kabát, takýto štýl hudby vymrel pred 20 rokmi...![]()
Nikoho však neurážam a nech si každý počúva čo sa mu páči, toto je len môj názor.
-
PAIN
Light Professional
az take podobne to nieje, ale celkom fun je ceska skupina Alkehol http://www.youtube.com/watch?v=AOtrxWsx ... re=related
-
fikus-kukis
Guru wannabe
A Chiki Liki Tu-a?mirak2 napísal:myslim ze lepsiu festivalovu skupinu ako helenine oci na slovensku nemame
-
mr_margera
Medium Professional
-
mirak2
Hardcore addict
chikilikitua som za posledny rok zazil viackrat a moj nazor na nich je asi taky: trapne a otrepane, sak dva roky maju rovnaku "show" a rovnake kecy na koncertoch, bez akejkolvek invencie...a hel co koncert to iny playlist....u nas v KE hrali Travnicufikus-kukis napísal:A Chiki Liki Tu-a?
-
JohnFrusciante
Star
ja ich neskutočne žeriem... chystajú 3. album a ja sa už dočkať nemôžem... ...ja napríklad nechápem prečo sa to niekomu nepáči... je to veselé, chytľavé, texty pobavia... ...a spevák je neskutočne skvelý hlas, spieva veľmi sebavedomo a to musí počuť aj človek čo ich nemusí
mám trsátka od gitaristov
:D
mám trsátka od gitaristov
-
tomasito13
Star
sory ale ja som bol aspon na 5 koncertoch hel a vzdy ten isty playlistmirak2 napísal:chikilikitua som za posledny rok zazil viackrat a moj nazor na nich je asi taky: trapne a otrepane, sak dva roky maju rovnaku "show" a rovnake kecy na koncertoch, bez akejkolvek invencie...a hel co koncert to iny playlist....u nas v KE hrali Travnicu
-
zvonenie33
Light Professional