a nevie niekto nahodou ci sa da nastavit strela na medzernik???
Pro Evolution Soccer 2010
-
lekoklatik
VIP
ok skusim vdaka za radulekoklatik napísal:Radko92 nainštaluj si nový direct x
-
lekoklatik
VIP
Tak som si teda odohral jeden poctivý zápas z dema 
Zatiaľ som spokojný. Prekážali mi diváci. Akoby tam ani neboli. Akože celú dobu hučia hučia, ale keď som dal Gól, tak hučali takmer rovnako hlasno.
Všimli ste si že máte voľnosť pohybu? Pri vhadzovaní autu a odkopu od súperovej brány
Tiež je tu mrte nových pohybov. Teším sa na full
Zatiaľ som spokojný. Prekážali mi diváci. Akoby tam ani neboli. Akože celú dobu hučia hučia, ale keď som dal Gól, tak hučali takmer rovnako hlasno.
Všimli ste si že máte voľnosť pohybu? Pri vhadzovaní autu a odkopu od súperovej brány
Tiež je tu mrte nových pohybov. Teším sa na full
Niesom fanusik firmy KONAMI, ale chcel som si to porovnat s Fifou a zistil som, ze PES je natom lepsie. Ci uz to bola grafika hracov, spracovanie publika, povzbudzovanie od ludi alebo ma napriklad prekvapil aj prichod hracov na ihrisko. Pacilo sa mi aj praca hraca s loptou 360°, ale zas na druhej strane trochu cudne behaju hraci a aj tak celkovo je to inak, ale to asi iba preto, ze som zvyknuty na FIFU a tam je to trochu ine. 
JJ postavenie a pohyby brankarov by mohli zlepsit do plnej verzie.Leniv3c napísal:PESMoja oblubena hra, tato 10 im vysla. Aspon co sa tyka toho dema tak sa mi to velmi paci. Ale ako aj v 09 mi vadia tie pohyby brankarov co nic nerobia
![]()
Inak k tej fife ked si ju hral na PC tak sa ti necudujem ze sa ti to zda lepsie lebo to lepsie je
"podzim 2009" viac sa nepovedaloMuffi napísal:Neviete, kedy bude full ? U mňa je to jednoznačne najočakávanejšia hra roka
PES 2010 Demo Ball Patch by McLeo
http://www.filefront.com/14554673/PES%2 ... 0McLeo.rar
A dalej demo Tweak2010 v2 by juce!
http://www.multiupload.com/S214B6P8N2
Práve som odohral super match ( BARCELONA vs. LIVERPOOL ). Nastavil som si čas 30 min a hral som. Dosť zaujímavý priebeh. Dal som prvý gól asi v 6.minute, hostia vyrovnali, dal som ďalší gól... a hostia vyrovnali. Takto to išlo až do stavu 5:5. Potom som dostal sprchu v podobe dvoch rýchlych gólov. Keď som prehrával 5:7 v čase zhruba 58.minuty, musel som zmeniť taktiku na veľmi úročnú. V nastaveniach /game plan/ som sa pohral s tými vecičkami, ktorých je tam fakt požehnane. Všelijaké nastavenia mojej obrany, pressing, vzájomné vymieňanie pozície hráčov, napádanie a čo ja viem čo všetko. (Je tam toho fakt strašne veľa). Vďaka tomu sa mi podarilo vyrovnať na 7:7. V 75.minute som otočil na 8:7, hostia dali gól po mojej fatálnej chybe a zase bolo vyrovnané. V 84.minute som dal na 9:8 a v hneď som nastavil total defence. To mi ale moc nevyšlo, keď po rozohraní hneď vyrovnali
Nakoniec boli penalty. Tie boli dosť divné. Napríklad stlačil som strelu + šípku doprava a borec vystrelil jemne vľavo... ehm.. Asi jedna penalta čo padla tam, kde som chcel bola, keď som stlačil strelu a asi 3 sekundy držal šípku doprava, tak hráč vystrelil fakt doprava, takou "medium" strelu. Nakoniec som vyhral 5-4 na penalty
Ale páči sa mi tá hra !!!
Hra je super, len ma trošku hnevá jedna vec, a to prepínanie hráčov keď nemám loptu. Ide o to že sa nedá nastaviť to isté tlačítko na prepínanie(keď nemám loptu) a na napr. nahrávanie(keď mám loptu), dá sa to nejako obísť ?
Na FIFE 2010 v deme sa dajú v pohode nastaviť tieto dve veci na rovnaké tlačítko na klávesnici.
Vďaka.
Na FIFE 2010 v deme sa dajú v pohode nastaviť tieto dve veci na rovnaké tlačítko na klávesnici.
Vďaka.
-
lekoklatik
VIP
Paul. Od veku vekov pre Každý Pro Evolution Soccer /Na PSX sa to volalo len Evolution soccer/ je prepínanie hráčov úplne iné tlačidlo ako prihrávka.
Keď máš loptu, prihrávka je napr tlačidlo "S" a keď nemáš loptu a držíš "S" tak sa tvoj hráči akoby sám naháňal za loptou. To znamená Že Keby si držal len šprint a "S", tvoj hráč ide priamo za loptou.
Kdež to keď máš hráča bez lopty a chceš si hráča prepnúť tlačidlom napr. "Q" a keď loptu máš tak s použitím "Q" sa dajú robiť kombinácie ako napr.:
Držíš "Q" stlačíš "S" /prihrávka/ a potom stlačíš "W" /vysúvačka/ - Hráč si narazí so spoluhráčom
Držíš "Q" stlačíč "S" /prihrávka/ a stlačíš "A" /center/ - Hráč si narazí so spoluhráčom s tým, že spoluhráč mu loptu pošle vzduchom do priestoru
Držíš "Q" stlačíš "W" /vysúvačka/ - Hráč pošle spoluhráčovi vysúvačku vzduchom
atď... Je tam toho viac. Je to vymyslené dobre tak ako to je. Je to len sila zvyku, nič viac. Po čase sa ti to zapáči. Ak sa ti to nezapáči, "vrátiš" sa k FIFE
Keď máš loptu, prihrávka je napr tlačidlo "S" a keď nemáš loptu a držíš "S" tak sa tvoj hráči akoby sám naháňal za loptou. To znamená Že Keby si držal len šprint a "S", tvoj hráč ide priamo za loptou.
Kdež to keď máš hráča bez lopty a chceš si hráča prepnúť tlačidlom napr. "Q" a keď loptu máš tak s použitím "Q" sa dajú robiť kombinácie ako napr.:
Držíš "Q" stlačíš "S" /prihrávka/ a potom stlačíš "W" /vysúvačka/ - Hráč si narazí so spoluhráčom
Držíš "Q" stlačíč "S" /prihrávka/ a stlačíš "A" /center/ - Hráč si narazí so spoluhráčom s tým, že spoluhráč mu loptu pošle vzduchom do priestoru
Držíš "Q" stlačíš "W" /vysúvačka/ - Hráč pošle spoluhráčovi vysúvačku vzduchom
atď... Je tam toho viac. Je to vymyslené dobre tak ako to je. Je to len sila zvyku, nič viac. Po čase sa ti to zapáči. Ak sa ti to nezapáči, "vrátiš" sa k FIFE
Neviem presne kedy, ale zanedlho bude patch do dema,kde si budeme môcť zahrať za európske kluby -
Barcelona
FC Inter
Juventus
Liverpool
Manchester United
Real Madrid
Patch by mal obsahovať aktuálne dresy týchto teamov
Logá,nike balls
nové adboardy
štatistiky a tváre jednotlivých hráčov v teame.
Keď bude vonku.. postnem sem link
Barcelona
FC Inter
Juventus
Liverpool
Manchester United
Real Madrid
Logá,nike balls
nové adboardy
Uz sa neviem dockatSajmon napísal:Neviem presne kedy, ale zanedlho bude patch do dema,kde si budeme môcť zahrať za európske kluby -
Barcelona
FC Inter
Juventus
Liverpool
Manchester United
Real Madrid
Logá,nike balls
nové adboardy