Našiel som inzerát kde sa predáva iphone 3GS 16Gb z orange, a predajca mi tvrdí že krabica je ešte vo fólií ? Je to možné ? Opakujem že krabica je obalená igelitom nemyslím teraz fólia na telefóne. Nemusí ho predavačka rozbaliť a prezrieť prípadne zapnúť ?
Písal som aj na oficalnu podporu do orange, a možno tu získam skôr odpoveď a názory.
Predaj nerozbalených telefónov v orage
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Predaj nerozbalených telefónov v orage
ak priamo v predajni poziadas o to aby ho neotvarali tak ho neotvoria ,to ze vacsine ludom predvedu telefon je v ich naplni prace zapnut a vyskusat ci dany model ide ,pretoze pri podpise zmluvy by nahodou natrafili na zly kusok dali by ti hned ruhy ,kdezto ked poziadas neotvarat a nahodou ten zrovna bude zly tak uz bude horsia ta reklamacia ako priamo pred nimi viesfilip88 napísal:Našiel som inzerát kde sa predáva iphone 3GS 16Gb z orange, a predajca mi tvrdí že krabica je ešte vo fólií ? Je to možné ? Opakujem že krabica je obalená igelitom nemyslím teraz fólia na telefóne. Nemusí ho predavačka rozbaliť a prezrieť prípadne zapnúť ?
Písal som aj na oficalnu podporu do orange, a možno tu získam skôr odpoveď a názory.
-
aughostino
Medium Professional
hojko, tymi zarucnymi listmi v krabici som si nie uplne isty, mozno to je v kazdej predajni inak. Ja ked som si bral novy telefon v orange-i tak ta slecna zobrala zarucny list zo stola a nie z krabice
ak je ta folia priesvitna tak IMEI cislo a ostatne oznacenia sa daju odpisat aj z nalepky na krabici
nemozu byt tie telefony z nejakeho skladu medzi vyrobcom (pripadne dodavatelom) a predajcom(operatorom)?
ak je ta folia priesvitna tak IMEI cislo a ostatne oznacenia sa daju odpisat aj z nalepky na krabici
nemozu byt tie telefony z nejakeho skladu medzi vyrobcom (pripadne dodavatelom) a predajcom(operatorom)?
-
cORP.
Addict
predstav si ze to tak nieje ,operator vacsinou nepouziva zarucny list vyrobcu ale svoj ,ako napr t-mobile ho ma vo svojej farbe a vo formate a4hojko napísal:cORP.: A nie je nahodou zarucny list v krabici, ktoru je potrebne pri predaji otvorit, aby si dostal potvrdeny zarucny list??? A tiez este odpisanie IMEI cisla telefonu alebo oznacenie telefonu (pod baterkou), hmm???
-
Gepid
Medium Professional
Orange taktiežcORP. napísal:predstav si ze to tak nieje ,operator vacsinou nepouziva zarucny list vyrobcu ale svoj ,ako napr t-mobile ho ma vo svojej farbe a vo formate a4imei cislo prelepi z krabice bral som tak viac telefonov