Predaj nerozbalených telefónov v orage

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
filip88
Novice
Novice

Predaj nerozbalených telefónov v orage

Príspevok od používateľa filip88 »

Našiel som inzerát kde sa predáva iphone 3GS 16Gb z orange, a predajca mi tvrdí že krabica je ešte vo fólií ? Je to možné ? Opakujem že krabica je obalená igelitom nemyslím teraz fólia na telefóne. Nemusí ho predavačka rozbaliť a prezrieť prípadne zapnúť ?

Písal som aj na oficalnu podporu do orange, a možno tu získam skôr odpoveď a názory.
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

co ja viem. je to diskutabilne. videl som viac razy uz predavat iphone este zabaleny v tej folii. resp krabicu v tej folii. Takze myslim ze neni sa coho bat :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Predaj nerozbalených telefónov v orage

Príspevok od používateľa cORP. »

filip88 napísal:Našiel som inzerát kde sa predáva iphone 3GS 16Gb z orange, a predajca mi tvrdí že krabica je ešte vo fólií ? Je to možné ? Opakujem že krabica je obalená igelitom nemyslím teraz fólia na telefóne. Nemusí ho predavačka rozbaliť a prezrieť prípadne zapnúť ?

Písal som aj na oficalnu podporu do orange, a možno tu získam skôr odpoveď a názory.
ak priamo v predajni poziadas o to aby ho neotvarali tak ho neotvoria ,to ze vacsine ludom predvedu telefon je v ich naplni prace zapnut a vyskusat ci dany model ide ,pretoze pri podpise zmluvy by nahodou natrafili na zly kusok dali by ti hned ruhy ,kdezto ked poziadas neotvarat a nahodou ten zrovna bude zly tak uz bude horsia ta reklamacia ako priamo pred nimi vies :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

cORP.: A nie je nahodou zarucny list v krabici, ktoru je potrebne pri predaji otvorit, aby si dostal potvrdeny zarucny list??? A tiez este odpisanie IMEI cisla telefonu alebo oznacenie telefonu (pod baterkou), hmm???
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

hojko, tymi zarucnymi listmi v krabici som si nie uplne isty, mozno to je v kazdej predajni inak. Ja ked som si bral novy telefon v orange-i tak ta slecna zobrala zarucny list zo stola a nie z krabice

ak je ta folia priesvitna tak IMEI cislo a ostatne oznacenia sa daju odpisat aj z nalepky na krabici

nemozu byt tie telefony z nejakeho skladu medzi vyrobcom (pripadne dodavatelom) a predajcom(operatorom)?
eeyore
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa eeyore »

urcite moze byt vo folii. aj ja som ho tak dostal, ibak by sa krabica otvarala
v krabici bol iba jednoduchy navod, ktory mal cca 8 stran a nejake info o vysielaniach (co byva ku kazdemu el. zariadeniu)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

hojko napísal:cORP.: A nie je nahodou zarucny list v krabici, ktoru je potrebne pri predaji otvorit, aby si dostal potvrdeny zarucny list??? A tiez este odpisanie IMEI cisla telefonu alebo oznacenie telefonu (pod baterkou), hmm???
predstav si ze to tak nieje ,operator vacsinou nepouziva zarucny list vyrobcu ale svoj ,ako napr t-mobile ho ma vo svojej farbe a vo formate a4 :wink: imei cislo prelepi z krabice bral som tak viac telefonov
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

cORP. napísal:predstav si ze to tak nieje ,operator vacsinou nepouziva zarucny list vyrobcu ale svoj ,ako napr t-mobile ho ma vo svojej farbe a vo formate a4 :wink: imei cislo prelepi z krabice bral som tak viac telefonov
Orange taktiež
Napísať odpoveď