Zabezpečené to je. Keď to uvádzaš ako tvoje meno zrejme to tak bude.
//autoeditácia príspevku ( 19 Sep 2009, 12:43 )
Mmartin napísal:Snacker, JanJanuska a mnohi dalsi maju pravdu
Je dolezity nazor, ktory ti povie profi programator, ale co je najdolezitejsie, nazor uzivatela! na slovensku programuje ledva 5% ludi (kedze nas je 5M, tak to bude zhruba 250.000) a aj to si myslim, ze som to prehnal
Tak teraz teba zaujima 250.000 ludi, a na zvysnych 4.750.000, ktori o programovani vedia velky prd, kasles? Zaujimavy, keby takto zacinal google, dnes by sme nic nevedeli
Ja kaslem na radoby nazory ktore pre mna nemaju ziadny prinos. Tie uzitocne si samozrejme cenim lenze prejdi ti tuto temu a ze ich tu je zalostne malo.
V jedinecnosti prevedenia. Momentalne nehladaj prevratne funkcie musim predovsetkym doladit zakladny model spolocenskej siete...potom pridu na rad dalsie funkcie
Mozes sa vyjadrit trosku konkretnejsie? Co je to jedinecnost prevedenia? Co si pod tym mam konkretne predstavit? Ake vyhody mne ako uzivatelovi ma tato jedinecnost prevedenia priniest ?
Snacker napísal:Mozes sa vyjadrit trosku konkretnejsie? Co je to jedinecnost prevedenia? Co si pod tym mam konkretne predstavit? Ake vyhody mne ako uzivatelovi ma tato jedinecnost prevedenia priniest ?
Jedinecnost prevedenia je to ako system vyzera...napr. rozlozenie dashboardu je daleko viac prehladne nez mozno niektore ine siete. Pre uzivatela to ma za vyhodu jednoducha orientacia v systeme.
Prisiel som tam ale nic prehladne som nezaznamenal. Ten tvoj "Dashboard" sa mi kazdych 5 sekund refreshuje co je dost rusive. Inak ziadnu prehladost som nezaznamenal. Horne menu je zastarane, hranate ble. Proste jedine co sa tam da je poslat nejaka sprava a to je vsekto.
To mozem na ktoromkolvek aj fore aj hocikde inde. Takze v podstate nic si neponukol
Snacker napísal:Prisiel som tam ale nic prehladne som nezaznamenal. Ten tvoj "Dashboard" sa mi kazdych 5 sekund refreshuje co je dost rusive. Inak ziadnu prehladost som nezaznamenal. Horne menu je zastarane, hranate ble. Proste jedine co sa tam da je poslat nejaka sprava a to je vsekto.
To mozem na ktoromkolvek aj fore aj hocikde inde. Takze v podstate nic si neponukol
Menu neni hranate...pouzivas asi stary prehliadac. Pokial nemas priatelov tak je samozrejme ze sa tam nemas ako zabavit. Staci si zacat pridavat tak 3-4 ludi na zaciatok a uvidis ake to bude zrazu ine. O tom su spolocenske siete. Dalej je tam este aj skvely chat, mozes tam mat konferencne chatovanie az so 6 osobami v jednom okne . Moznosti je mnoho ale ked sa k tomu stavias tak ako sa stavias a nezalozis si normalny profil tak sa necuduj...
Prehliadac pouzivam Opera 9.64, myslim, ze zas tak stary neni
Ok, tak uvidime. Osobne SS vobec nepouzivam, ale dajme tomu, ze som obycany konzument, co si chce pokecat s priatelmi. 60% ich mam na pokeci a 40% na facebooku. Preco by som sa mal regnut na gigacast, kde nikoho nemam? Mal by si to aspon nejak socialne zdielat s inymi sietami inak tvoja stategia je zla .
absolutne najhorsi "user UNfriendly" web aky som kedy videl
chyba, go back, ale aka? to uz bol niekto lenivy dokodit
GigaCast Media a GigaCast Ltd. niekto s tu hra na nieco velke
a zopakujem: je to len napodobenina facebooku
konecne si v prehliadaci otvor: www.facebook.com a porovnaj prvu stranku FB a potom tvojej akoze socialnej siete este ti to stale nedoslo?
vrat sa sem prveho oktobra a ukaz co si okrem kecov dokoncil
Ja si dovolím ešte trošku možno pomimo spomenúť zábavný rozhovor so šéfom Azetu, kde vysvetľuje, prečo Azet "nie je" ako Facebook . Dosť mi to pripomína teba... http://www.zive.sk/spravy/sef-azetu-nov ... fault.aspx
Aby som nebol úplne scestný, tak sa spýtam, že prečo si spustil betu, kde nič aj tak nefunguje poriadne. Čo čakáš, že ti to budeme ospevovať a chváliť tvoj nápad spraviť konkurenciu Facebooku? Nemôžeš konkurovať firme ktorá má obrovské prostriedky na budovanie siete a pokiaľ neposkytneš užívateľom niečo nové, tak tam chodiť aj tak nebudú. To už ale bolo povedané asi veľakrát . Zabitý čas z môjho pohľadu, ale nechám sa prekvapiť, zavítam do tejto témy 1. októbra...
heker napísal:V prvom rade nie je efektivne to co robis a snazis sa prezentovat. Robis nam tu efektne iluzie, ale efektivnost je nulova. Cakam na prveho oktobra.
Efektivne neni to co tu v prevazne miere dristate. Mozes sa tesit na oktober.
Tak mi to nedalo a registroval som sa tam aj ja. Pre mna je cely tento portal nepouzitelny a strasne neprehladny. Pre mna ako bezneho uzivatela nepriniesol nic, dokonca mi robil len problemy s ovladanim. Pracujem s pocitacom od roku 1993, cize ked si ty este chodil na nocnik, s internetom od roku 1996, ale to co som zazil na tej stranke, tak to bolo pre mna moc.
Snazis sa to vytvorit akysi portal, nieco velke, nieco co si by zasluzilo oznacenie ako LTD ci GROUP, ale pritom ide o nieco co robis ty a mozno tvoj kamarat, robite to pomaly a neprinasate nic nove.
Pocas registracie som vyplnal nejake tie informacie o sebe, tusim tam bola moznost aj dat si fotku, ale to som neskusal. Ked som si aktivoval ucet, prihlasil som sa, chcel som skusit zmenu udajov. Nikde som vsak nenasiel moznost zmenit udaje ako je datum narodenia, cize ak sa niekto pomyli alebo chce zahalit neskor svoju identitu, tak ma smolu, pretoze to nejde. Vyska a vaha, ktore ked som vyplnil, tak ich pekne ulozilo, ale ked som to chcel zruzit, tak tam ostali nuly. Cize som meral aj vazil 0 kg, resp, 0 m. Mozno by to stalo za opravu.
Neskor som si chcel pozriet nejakych uzivatelov, ze ci tam nemam znamych, ci uz formou hladania podla parametrov ako mi ponuka Azet alebo nieco ako mi ponuka Facebook. To som vsak nenasiel, jedine mi niekde na stranke vpravo dolu hodilo trochu uzivatelov, ktorych by som mohol poznat a ako priatela mi tam hodilo administratora. Keby som chcel aj niekomu napisat a ist s nim chatovat, tak nemam ako, pretoze okrem admina a tych troch ludi meniacich sa vpravo dole som nenasiel ziadny zoznam uzivatelov, aby som si mohol vybrat niekoho na kecanie, ci uz formou zoznamu podla zadanych parametrov, podla fotografii atd...
Albumy ci nieco podobne, nic take tam nie je, ale je to slubene. Jedine co som si vsimol bola moznost vkladat media, cize videa z YouTube, ktore tam ale akosi rozhadzovalo.
Celkovo keby som to mal zhrnut este raz, neprinieslo to nic nove, nic prevratne a dokonca ani nic co ma konkurencia. Tento projekt mi skor pride ako projekt pre uzku komunitu ludi, ktora sa pozna a hlavne pozna svoje nicky.
Som zvedavy, ze ci splnis svoj slub a od 1. oktobra pridu tie velke zmeny, pretoze to je uz zajtra.
hojko napísal:Tak mi to nedalo a registroval som sa tam aj ja. Pre mna je cely tento portal nepouzitelny a strasne neprehladny. Pre mna ako bezneho uzivatela nepriniesol nic, dokonca mi robil len problemy s ovladanim. Pracujem s pocitacom od roku 1993, cize ked si ty este chodil na nocnik, s internetom od roku 1996, ale to co som zazil na tej stranke, tak to bolo pre mna moc.
Snazis sa to vytvorit akysi portal, nieco velke, nieco co si by zasluzilo oznacenie ako LTD ci GROUP, ale pritom ide o nieco co robis ty a mozno tvoj kamarat, robite to pomaly a neprinasate nic nove.
Pocas registracie som vyplnal nejake tie informacie o sebe, tusim tam bola moznost aj dat si fotku, ale to som neskusal. Ked som si aktivoval ucet, prihlasil som sa, chcel som skusit zmenu udajov. Nikde som vsak nenasiel moznost zmenit udaje ako je datum narodenia, cize ak sa niekto pomyli alebo chce zahalit neskor svoju identitu, tak ma smolu, pretoze to nejde. Vyska a vaha, ktore ked som vyplnil, tak ich pekne ulozilo, ale ked som to chcel zruzit, tak tam ostali nuly. Cize som meral aj vazil 0 kg, resp, 0 m. Mozno by to stalo za opravu.
Neskor som si chcel pozriet nejakych uzivatelov, ze ci tam nemam znamych, ci uz formou hladania podla parametrov ako mi ponuka Azet alebo nieco ako mi ponuka Facebook. To som vsak nenasiel, jedine mi niekde na stranke vpravo dolu hodilo trochu uzivatelov, ktorych by som mohol poznat a ako priatela mi tam hodilo administratora. Keby som chcel aj niekomu napisat a ist s nim chatovat, tak nemam ako, pretoze okrem admina a tych troch ludi meniacich sa vpravo dole som nenasiel ziadny zoznam uzivatelov, aby som si mohol vybrat niekoho na kecanie, ci uz formou zoznamu podla zadanych parametrov, podla fotografii atd...
Albumy ci nieco podobne, nic take tam nie je, ale je to slubene. Jedine co som si vsimol bola moznost vkladat media, cize videa z YouTube, ktore tam ale akosi rozhadzovalo.
Celkovo keby som to mal zhrnut este raz, neprinieslo to nic nove, nic prevratne a dokonca ani nic co ma konkurencia. Tento projekt mi skor pride ako projekt pre uzku komunitu ludi, ktora sa pozna a hlavne pozna svoje nicky.
Som zvedavy, ze ci splnis svoj slub a od 1. oktobra pridu tie velke zmeny, pretoze to je uz zajtra.
Dik za upozornenie, opravi sa to ked sa dokonci fotoalbum. Od tohoto je ten betatesting aby sa vychytali taketo logicke chyby.
O rozsirenom vyhladavani rozmyslam, momentalne si vies vacsinu specifikacii vyhladat cez field vyhladavanie (meno, priezvisko, nick, mesto, praca, skola, ked sa spusti fotoalbum tak sa bude dat vyhladavat aj podla tagov fotografii atd. atd.)
Ako myslis ze ti rozhadzovalo videa? Napis mi adresu profilu (mozes aj PM a pozriem sa na to)
Nechaj tomu este cas, neda sa vzdy vsetko objektivne sudit na zaciatku. GigaCast je momentalne v plienkach
Na zaver by som chcel este podotknut ze celkom dobre napisany prispevok. Neboli to ziadne ofenzivne zvasty ako pise par "drsnakov" na tomto fore.
A este jedna vec s najvacsou pravdepodobnostou fotoalbum nebude zajtra ale tento tyzden. Akurat poslednu sablonu.
Pises tu, ze si viem vyhladavat cez akesi field vyhladavanie, ktore som po priblizne pol hodine stravenej na stranke vobec nenasiel. Vobec som sa nedopracoval k tomu, aby som si vyhladal ludi a skusil im napisat. Tie videa neboli v mojom profile, ale boli v profile niekoho ineho na koho som klikol vpravo dole, kde mi hodi tych troch ludi.