wifi router
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
wifi router
caute mam router d-link dwl-2000ap .. ako ho mam rozbehat? nemam v nom este antenu.. vysiela signal aj bez anteny? treba ho nejak konfigurovat alebo staci zapnut dat lan kabel a uz vytvara siet? som vo wifi novacik..
dik za rady
dik za rady
-
Andrew007
Guru wannabe
Vysielat signal samozrejme aj bez anteny vysiela len budes mat signal max takych 10-20%. Samozrejme ten router budes musiet nakonfigurovat podla toho o aky typ pripojenia sa bude jednat, bud PPoE, ADSL atd. Dalej si budes musiet nastavit pridelovanie IPcka presnejsie DHCP server..ak som nieco vynechal napis sem..

-
Andrew007
Guru wannabe
Tu mas samotny manual
http://www.dlink.com/products/?tab=3&pi ... DWL-2000AP
IP adresa na ten router cize do nastaveniach je 192.168.0.50 samozrejme ak si to nezmenil..
http://www.dlink.com/products/?tab=3&pi ... DWL-2000AP
IP adresa na ten router cize do nastaveniach je 192.168.0.50 samozrejme ak si to nezmenil..
-
Masaker
Medium Professional
vsetko som zapojil.. resetol na povodne nastavenia.. ale
nejde sa cez prehliadac do routra dostat:(
a ked ho pingnut chcem... tak
napise ze vyprsal casovy limit... inak to berem z lan siete...
//autoeditácia príspevku ( 18 Nov 2009, 19:28 )
a mam to takto... switch do ktoreho ide siet.. rozvetvuje vsetkym vo vchode lan-ku... ja som zapojil router do switchu,a teraz sa cem pripojit a nejde.. nenajde stranku routra.... ma to ist na priamo cez kabel? pc-router?
nejde sa cez prehliadac do routra dostat:(
a ked ho pingnut chcem... tak
napise ze vyprsal casovy limit... inak to berem z lan siete...
//autoeditácia príspevku ( 18 Nov 2009, 19:28 )
a mam to takto... switch do ktoreho ide siet.. rozvetvuje vsetkym vo vchode lan-ku... ja som zapojil router do switchu,a teraz sa cem pripojit a nejde.. nenajde stranku routra.... ma to ist na priamo cez kabel? pc-router?