Mam problem pri instalacii OS do notebooku ASUS K50IJ. Po nainstalovani Windowsu Xp a prvom nabehnuti systemu po instalacii, pri zobrazeni ponuky na zapnutie alebo vypnutie firewallu (SP2) zamrzne kurzor...Skusal som Windows Xp Professional SP1 s naslednou instalaciou SP2, aj Xp s integrovanym SP2, skusal som aj SP3 a stale ten isty problem. Po resete sa objavi nacitavanie Windowsu a po nom, alebo zamrzne hned, alebo az pri okne Vitajte....Takze dokopy som skusal 3 rozne CD s OS a stale to iste..
Nemas problem s RAMKOU alebo baterkou? Nedavno sem pisal chalanisko podobne veci mu to robilo. Bol uz zufali potom skusil vytiahnut baterku s noteboku a vsetko bolo OK. Bola uz v prdeli.
Notebook je uplne novy, dnes som ho doniesol z predajne a instalujem system...skusal som instalovat drivery atd.., vsetko slapalo, ale akonahle nainstalujem SP2 alebo SP3, tak koniec...Robil som uz predtym 2 Asusy a absolutne ziadny problem.
Skusil som doinstalovat SP3 a tiez to mrzlo, mozno vyjde ta moznost co si napisal s tym integrovanym sp3...dalsia vec, pri instalacii VGA drivera Intel GMA4500M vyskoci tabulka - nie je podoporovany operacny system a to davam ovladace pribalene na cd k notebooku, takze to snad uz nie je ani mozne...