Volanie z CR na Slovensko

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Kufor
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Volanie z CR na Slovensko

Príspevok od používateľa Kufor »

Zdravim, kedze sa coskoro budem zdrziavat vacsinou v Cechach, chcel by som sa spytat, ci niektory z ceskych mobilnych operatorov neponuka sluzbu s vyhodnymi volaniami na Slovensko.. Mam na mysli klasicke volania, nie telefonovanie cez net.. Co som tak zbezne pozeral, najlepsie bol na tom tusim Vodafone za nejakych cca 8 Kc, co nie je zla cena, no ak by niekto vedel poradit nieco lepsie, budem mu vdacny

a este jedna otazocka - existuje v CR sluzba podobna O2 Fer?? teda platenie fakturou, ale bez akychkolvek pausalnych poplatkov..

este raz thx za odpovede

//tak zatial som nasiel este Vodafone Odepis, kde ukazuje cenu mimo spicku 4.17 Kc, mesacny poplatok 11.90.. no ak by sa naslo predsalen nieco lepsie... :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak máš paušál od orange, tak cez program "ahoj česko" ktorý sa platí euro mesačne máš tie ceny volania ešte výhodnejšie. Inak čo som sa pýtal ludí na koleji (ja som tu dnes tiež prvý deň) tak väčšina slovákov využíva vodafone
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

tiež som si zisťoval, ktorého operátora v ČR, keďže tam už tiež študujem. a vyšlo mi to na Vodafone :) pôjdem k nim
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

neviete či robí vodafone aj prevod čísla? Že mám slovenský O2 a či môžem s týmto číslom migrovať do vodafone aby mi ostalo číslo aj kredit?
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

okej, tak sa skusim zajst popytat priamo do Vodafonu, snad cosi poradia.. tento Odepis vypada celkom pekne, snad tam nie je nejaky zadrhel :) tu doma mam O2 fer, nerad by som sa viazal k vykoristujucemu Orangu ci T-Mobilu.. ak by ste sa casom dozvedeli o niecom este vyhodnejsom, rad sa necham poucit... zatial dik
Napísať odpoveď