Zdroj

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
mihol
Amateur
Amateur

Zdroj

Príspevok od používateľa mihol »

Zdravím. Rád by som sa opýtal, či je možné využívať na staršom PC zdroji - povedzme 200W, len jednu 12V vetvu a nič iné zapojené. Potreboval by som tak 12V 5A a nechce sa mi kupovať nejaký originál adaptér za 25€. Či mi to bude fungovať. Ďakujem za odpoveď.
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

No pravdaze mozes.
Ja som tak mal v dielni zapojene autoradio na 12V.
No a este potrebujes urobiť zapinanie pretoze zdroj sa zapne spojenim zeleneho a cierneho kabla na koncovke ktora sa zasuva do dosky.
Ten co som mal ja som otvoril vsetky kable som schoval do zdroja aby to netrcalo. Nechal som len vystup na 12V a na kryt zdroja som namontoval Vypinač.
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

a keď si popchal tie káble dovnútra, mal ti kadiaľ prúdiť zdrojom vzduch? Zbytočné káble môžeš rovno odspájkovať a dať preč...
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Bacha na to,niektore zdroje sa nerozbehnu ani po prepojeni zeleneho a cierneho vodiaca.Podmienkou je zatazenie 5V vetvy...
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Jojooj to bol zdroj s nejakej Pentium 100 taka sunka stara tam ani tam kablov nebolo nieco bolo odstrihnute le nieco som zmotal dnu pre pripad.
Inak jeden zdroj som mal aj v praci pretoze 5V a 12V sa vzdy zide ci na skusanie motorčekov alebo snimacov proste nevies kedy potrebujes.
Napísať odpoveď