kinjeril napísal:Rozhodne! Pocuvaj ten text, nie je o com. A sa hambim, ze som to prvy nenapisal. Shame on me...
//2 dawo: Tvoj avatar sa mi moc lubi : ))
Ta pesnicka, teda hlavne to gytarove solo na zaciatku vo mne evokuje nejaku staru spomienku a to fakt ze silnu, z niekadial je mi to fakt velmi velmi zname, nevies odkial?
//Na 90% to bol zaciatok nejakeho videa, alebo to bolo pouzite na zaciatku najakej inej pesnicky.
//Haaah mam. Nazov tej pesnicky je Fort Minor - S.C.O.M.
//Pocut mozte napr. tu
Isto November rain, to je myslim bez zbytocnych reci ... malo co sa chyta ... mozno este Don't cry ... a potom mam na mysli este jednu pomalu pesnicku myslim ze od Eagles, ale ani za boha spomenut ci su to fakt eagles a nie tak este ako sa to vola ... a Scorpions - Send me an angel ... cosi by sa dobre este naslo ... pekne pomale pesnicky am napriklad formacia Blackmore's night
nordkapp_pb napísal:Isto November rain, to je myslim bez zbytocnych reci ... malo co sa chyta ... mozno este Don't cry ... a potom mam na mysli este jednu pomalu pesnicku myslim ze od Eagles, ale ani za boha spomenut ci su to fakt eagles a nie tak este ako sa to vola ... a Scorpions - Send me an angel ... cosi by sa dobre este naslo ... pekne pomale pesnicky am napriklad formacia Blackmore's night
Najskor mas na mysli skladbu od Eagles- Hotel California Skvela skladba. Ja by som medzi najlepsie balady zaradil skladbu od Led Zeppelin- Stairway to haeven, velmi pekna vec
The Cure - Pictures Of You
Blink 182 - I Miss You
Hoobastank - Reason
From First To Last - Emily
AFI - Silver And Cold
R.E.M. - Everybody Hurts
Blur - You´re So Great
Pulp - Sylvia
a mnohe dalsie...