No my sme raz boli na Sicilii s nejakou neznamou cestoukou a bola to,no dost negativna skusenost.Potom sme neboli cez cestovku,len sme prisly tam nasli sme si ubytko a uzivali,tento rok sme boli so Saturom a bolo to fajn bol som spokojny
Spawn napísal:Dovolenka s rodičmi = negatívne skúsenosti
akákoľvek iná dovolenka = len a len samé plus
a preto uz nechodim na dovolenku s rodicmi..aj volny byt ma svoje caro
ale inak len same pozitivne skusenosti.. jedine, co mi hovorila priatelka, ze v tunisku je to dost humac pre baby..ze su tam sami nadrzanci, co stale obtazuju holky a lepia sa na ne a nedaju pokoja
ja som na dovolenke nebol, nemam chut minat jaksi peniaze, ale na dovolenky v podstate chodim rad. vzdy sme chodili len cez kartago, neviem preco, su dobry hlavne co sa tyka cien a zabezpecnia odvozu
bol som kade tade, velmi dobra firma
boli ste tento rok s nimi niekto?
insert napísal:jedine, co mi hovorila priatelka, ze v tunisku je to dost humac pre baby..ze su tam sami nadrzanci, co stale obtazuju holky a lepia sa na ne a nedaju pokoja
ja som bol 2 krat na pevnine a raz na djerbe a nestretol som sa stym ze by obtazovali zeny... zrejme bola v blbom termine
no tak to si mal asi stastie.. kamos mi vola kazdy druhy den z Djerby a vravel ze je to tam vsetko rovnake. Kazdy arab bol uz za kazdou zenskou aspon 4x so slovami "I love you"
Minule leto som bol na potapacke v Egypte. Partia Slovakov, prenajali sme si celu lod na tyzden a plavili sa po Cervenom mori, potapali, vecer vodna fajocka, nieco sme popili, kopec jedla. No lepsie to ani nemohlo byt... Tento rok pre velky uspech opakujeme.