Aktualizacia Magio Box-u
-
panter86
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Aktualizacia Magio Box-u
zdravim, viete my poradit ako aktualizovat softver v Magio Box-e? v navode som vycital, ze ked pripojim DVB-T antenu k pristroju mala by sa na obrazovke zobrazit hlaska o aktualizacii softu, ale nic take sa nedeje...nikde na nete som nic normalne nenasiel...vdaka
-
cORP.
Addict
Re: Aktualizacia Magio Box-u
staci ak restartujes box alebo router a ak je novsia verzia softu natiahne sa ti automaticky ,v tej dobe vidis na obrazovke myslim dve ozubene kolieskapanter86 napísal:zdravim, viete my poradit ako aktualizovat softver v Magio Box-e? v navode som vycital, ze ked pripojim DVB-T antenu k pristroju mala by sa na obrazovke zobrazit hlaska o aktualizacii softu, ale nic take sa nedeje...nikde na nete som nic normalne nenasiel...vdaka
-
cORP.
Addict
nie ,nastavenia su na disku ulozenepanter86 napísal:mno mam ho len od piatku, kedy som ho prvykrat spustil a nainstaloval sa soft, novsi uz asi nebude....aaa ked restartujem box pridem o svoje nastavenia?
-
cORP.
Addict
a co by sa ako malo udiat ? nechapem co vlastne chces dosiahnut na tom boxepanter86 napísal:skusil som to, no ako som pisal vyssie mam ho od piatku, kedy sa nahraval softver, cize sa nic neudialo...