zdravím, stiahol som si verziu office enterprice 2007 blue edition a nemôžem an to zohnať slovenčinu:(( viete mi poradiť? skúšal som stiahnúť SP1 aj SP2 ale ked ho spustím tak mi vypíše že požadovaná verzia produktu sa nenašla:((
help!!!
office 2007 blue edition a slovenčina
prečo ste mi zmazali celú odpoved??? ked tak tak ste mohli zmazať len ten link nie
no ide o enterprise verziu officu 2007 prečo blue tak to si pozrite na nete lebo by to zmazali, ale ja potrebujem na to slovenčinu takže nežiadam žiaden warez ale len slovenčinu
skúšal som stiahnúť najprv language pack a potom ešte SP1 a SP2 a vždy ked to spustím tak mi vypíše že požadovaná verzia programu sa nenašla:(((
a mám win 7 64 bit
no ide o enterprise verziu officu 2007 prečo blue tak to si pozrite na nete lebo by to zmazali, ale ja potrebujem na to slovenčinu takže nežiadam žiaden warez ale len slovenčinu
skúšal som stiahnúť najprv language pack a potom ešte SP1 a SP2 a vždy ked to spustím tak mi vypíše že požadovaná verzia programu sa nenašla:(((
a mám win 7 64 bit
-
vladenko007
VIP
Preto ti to zmazali lebo si tu mal odkaz na Warez a to je jedno či si zhanal slovencinu.
A ked das do prispevku taky odkaz tak ti zmazu cely prispevok. Či?
//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2009, 20:11 )
K teme:
Mne sa zda že ked nainstalujes ang. verziu Office tak ju uz neposlovenštiš.
No to som aj vymyslel slovo.

K teme:
No to som aj vymyslel slovo.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
asi tak ,nechapem preco si nemozes skratka stiahnut normalnu slovensku verziu a mas pokojvladenko007 napísal:Preto ti to zmazali lebo si tu mal odkaz na Warez a to je jedno či si zhanal slovencinu.
K teme:
No to som aj vymyslel slovo.![]()
No lebo slovenska nie je dostupna ako "blue edition" 
BTW slovencina fakt existuje, mam ju aj u seba na compe, problem mam avsak v tom, ze zakazdym mi vyhodi chybu v neexistujucom subore (aj ked ho tam mam, len ma podozrivo malu velkost). V readme je ale zmienka o BETA, tak je dost mozne, ze je to aplikovatelne iba na betaverziu. Ktovie.
BTW slovencina fakt existuje, mam ju aj u seba na compe, problem mam avsak v tom, ze zakazdym mi vyhodi chybu v neexistujucom subore (aj ked ho tam mam, len ma podozrivo malu velkost). V readme je ale zmienka o BETA, tak je dost mozne, ze je to aplikovatelne iba na betaverziu. Ktovie.