Takze otazka strucne: Ako nainstalovat Windows XP na HP Pavilion laptop kde bol Windows Vista.
Nejak sa v tom dufam budete vyznat
A aku tam mas RAM? pretoze ked mas menej ako 1,5 GB tak to uz ma vista problemy. Take 2GB RAM a uz je to v pohode. Nehovorim zas že s 1GB by nesla ale to je trapenie. A taktiez ludia nadavaju na vistu a pritom by stacilo aby vyrobca hardwaru dodal potrebne ovladace ktore by si s vistou rozumeli. Ja vravim ak hardwar rozumie z Vistou je to lepsi OP ako XP. Ale rovnako si myslim ze aj XP je dobry windows.marcello napísal:ide o to ze ona je neuveritelne otrasne pomala a ked tam pripojim napr svoj iPod 80GB tak proste zamrzne. Spustit iTunes?nehrozi cely komp zamrzne dovtedy kym nevyberem natvrdo harddisk.Viackrat sa dokonca stane ze ked to procak proste nestiha tak zrazu nejaka Harddisk problem occured,modra obrazovka a PC sa restartne.to mi spravi aj niekolkokrat denne preto uz nemozem iPod ani pripajat.
Dal by som to bratovi keby som nebol v Anglicku a on doma,takze je to na mne. Som uvazoval ze ho zoberem do Notebook repair ale to by ma vyslo strasne draho tak radsej som chcel tunak skusit,lebo tu som velakrat nasiel pomoc.
Ty mas na mysli drivers pre XP alebo pre matersku dosku,zvuk,grafiku?