F.A. Premier league
-
Schelmy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
dokedy?Innocence napísal:Čo také zaujímavé sa odohralo v druhom polčase, že hrali do 98. minúty?Inak súhlasím, Hughes mal namiesto hádky s rozhodcami za stavu 3-3 radšej striedať. Inak veľmi pekný zápas..
Bellamy scores at 89:55, after the four minutes were signalled. Play wasn't restarted until 91:10 (1:06 time wasted). We won a corner, Anderson was subebd for Carrick (30 seconds). That gives us a total of 1:36 over the original four, and Owen scored at 95:28 (ie 8 seconds short of this).
V 96' dali teda gól, Owen bežal poza bránu k rohovej zástavke, tešili sa tam a kým sa presunuli naspäť na svoju polovicu, určite už bola minimálne 97' minúta (t.j. gólová radosť - necelá minúta) - potom sa ešte hralo, loptu mali ManArab, stratili ju, následný protiútok malo ešte ManWho a až po výkope Givena sa zápas skončil, čo bolo určite v 98' minúte, prinajhoršom koncom 97' - čiže neviem, čomu sa divíš. To len tak na okraj. Inak neviem či vieš, vo futbale je to proste tak, že ak rozhodca nastaví 4 minúty, tak sa 4 minúty navyše proste hrajú. Myslíš, že by si tréneri nechávali taktické striedania nakoniec, ak by rozhodca ešte bral do úvahy ten čas, stopol by si, že striedanie trvá 39 sekúnd a potom by ich pridal? NIE. Robia to tak, že prejde nastavený čas - buď písknu počas najbližšieho výkopu brankára, alebo vidia, že hra je nudná tak ju proste normálne prerušia v strede poľa. Akoby sa takto dlho hralo každý deň.. Nevieš si proste priznať, že na Trafforde väčšinou domácim pískajú (viď aj napr. Mike Dean, fuj).
Ale ja nepovažujem 4 minúty za chvíľu. To je dvojnásobok. Btw. nemám chuť sa tu s niekým teraz hádať, mne je to šumafuk, dokonca priznávam, že ManWho vyhral zaslúžene, lebo ManArab mal viac šťastia, ako rozumu - viď kiksy Fostera a Ferdinanda, len tak som poznamenal, prečo sa tak dlho hralo.Vigor napísal:Je uplne bezne, ze ak sa polovica nadstaveneho casu nehra tak rozhodca to este chvilu pusti.
-
hojko
Site Admin
Vyborny zapas, vyhrali luckeri z ManU, co viac k tomu dodat. Zapas ako taky bol na vysokej urovni, bolo sa na co pozerat, kiez by bol taky zapas castejsie v TV.
Steven666: Ferdinand s prehladom lobol
MP4-24: Podla mna spravil to co mal, chcel natiahnut cas striedanim, pretoze bol spokojny aj s bodom. Nebol dovod nevyuzit toto striedanie.
Steven666: Ferdinand s prehladom lobol
MP4-24: Podla mna spravil to co mal, chcel natiahnut cas striedanim, pretoze bol spokojny aj s bodom. Nebol dovod nevyuzit toto striedanie.
Tak Mannone zachytal fakt neuveriteľne a dneska dokonale nahradil Hliníka.. Dosť ma zarazil výkon GaelaInnocence napísal:Mám pocit že Mannone si dnes minul šťastie na celý život.. neuveriteľný zápas!
-
Geogomeogo
Light Professional
-
Steven666
King
Nani, Foster, Berbatov - hráči ktorí nemajú čo robiť v Manchestri. Nani je paródia na krídlo, nevie centrovať, obísť hráča, jediné čo vie je si zaviazať kopačky. Foster je náhrada za R.Carolla. Berbatov aj napriek tomu že dal gól je podľa mňa neuveriteľne preceňovaný hráč, je pomalý kým sa otočí z loptou ubehne rok.
A este k tomu sa absolutne nehybe.Steven666 napísal:Berbatov aj napriek tomu že dal gól je podľa mňa neuveriteľne preceňovaný hráč, je pomalý kým sa otočí z loptou ubehne rok.
Slavo Jurko to vystihol v komentari ked hrali United s Tottenamom citujem: "Vsetko je v pohybe, okrem Berbatova ktory stoji. Jeho pohyb je celkovo velmi zvlastny"
A inak co sa tyka Sunderlandu v tejt osezone im to celkom ide, dokazom je aj 6 priecka v tabulke.
Ach jaj, dokedy bude ešte Manchester dávať góly v nadstavenom čase 2. polčasu
Ale nie, spokojnosť s výsledkom, Sunderland hral dobre, hlavne tie rýchle prechody do útoku sa mi páčili 
// Inak veľmi zaujímavý článok: http://www.gunners.cz/index.php?option= ... mid=100067
// Inak veľmi zaujímavý článok: http://www.gunners.cz/index.php?option= ... mid=100067