dnes mi kamos ukazal jedno video od tohto typka, hned som si stiahol jeho dva albumy poznate ho, co na nho hovorite? rad by som napisal o co konkretnejsie ide, ale neviem ako to nazvat - ved posudte sami
(odporucam pocuvat cele a nie vypnut hned na zaciatku;)
Musim uznat, sice som zastancom uplne ineho stylu, ale toto co predvadzaju tieto chlapciska sa mi moc paci. Klobuk dole hlavne pred tym saxikom...
Ma to nieco doseba...
no, beatbox je o tom zosynchronizovat viacero zvukov dokopy a on ked si to tam pohadzal do loopera tak to nie je ziadna veda aj ked to dobre vyznelo ale nic extra a ten saxik bol vynikajuci
nevyznam sa do toho a je mi jedno, ci to je jednoduche spravit, ci nie, proste je to bombove a tie dva albumy su jedne z mala, kde sa mi pacia vsetky pesnicky, resp. taky album, kde sa mi pacil kazdy song bol len od Moma z petrzalskej formacie strnast. a ten co hra na saxofone ma tiez vlastny album, vola sa: Mr Woodnote - Winter of Woodshed (2009)
Ked sa ti tak super ppci extra pacia tak preco ich kradnes, a nekupis ich? Podporit poulicnych umelcov ktory niesu pod ziadnym velkym labelom. Narazam na real umelcou DubFx, Mr. Woodnote a nie na svk hip hop (Momo ci co to) to by som umenim nikdy nenazval
moosha napísal:To, ze neni pod velkym labelom neznamena, ze je nejaky poulicny umelec (to by ti mohlo dojst, kedze poulicni umelci vacsinou nemaju albumy vobec).
Keby si vedel o dub fx viac tak tu taketo pitchoviny netrepes. Zacinal na ulici a stale tam sem tam je. Album moze mat nahraty kto kolvek a vobec nemusi byt pod velkym labelom, mas v tom medzery. A vobec co to ma spolocne s tym, ci ho nemoze/te podporit ?
editt//
Za vypocutie urcite stoji aj Ricoloop (ger) a Endru (cz), u mna este na vyssej urovni ako dub fx.