Chcem sa spytat, ako vam ide Chello od tej poslednej poruchy pred 5 dnami. Zavadu na poslednej mili sioce odstranili a na Slovensku nameram zdravych 10/2 mbit/s do Bratislavy aj Kosic, ale akykolvek zahranicny server mi vsak da najvaic 2,5 mbit/s a aj to velmi lieta.
Otvaram nove vlakno, lebo akykolvek pokus prispiet do predoslej temy konci zmenou mojho posledneho prispevku a novy prispevok sa nevlozi. Divne.
Vyrazne znizena rychlost Chello do zahranicia
-
vladenko007
VIP
Ta predosla bola 4 dni dozadu. Akurat nikto medzitym nic neprispel.vladenko007 napísal:To je normalne že ked posles dve odpovede po sebe tak ti ju hodi ako EDIT prvej. Ale musia isť po sebe.
-
vladenko007
VIP
Tak mi, prosim Ta, ho vysledok merania na dsl.cz. Ja mam 1,6 mbit/s.Šu-Do napísal:ja problem nemam ziadny
Takisto mi, prosim, napis nejake servery na speedtest.net, kde dosahujes dobru rychlost. Ja som zatial dosiahol maximum z Talianska, necelych 7 mbit/s. Inak cosi cez 2 mbit/s a dost to lieta.
Ked skusim torrenty, idu mi velmi pomaly. Dost dlho som ich uz nepouzil, takze nemal by byt problem s nejakym FUP.