kto ma NB ASUS U50VG ? neprimerany hluk, napis ak mas asus

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
msio
Amateur
Amateur

kto ma NB ASUS U50VG ? neprimerany hluk, napis ak mas asus

Príspevok od používateľa msio »

Cau mam hore spominany notebook,neviem ale mne sa zda ze neprimerane vydava taky divny zvuk,nie som si isty co to robi ale urcite to nie je vetracik a tiez nie typicky zvuk hdd ale nieco ine.podoba sa to takemu ako ked sa nieco reze karbobruskov ale miernejsky hluk to je.
urcite to vydava kazdy nb ale mne sa toto zda na mojom neprimerane,
najlepsie by bolo keby ze niekto mam rovnaky notebook ze to porovnam ale mozno ze by stacil aj iny od asus.
ja som to porovnaval s hp compaq nx8220,uz starsi notebook a nebolo to take hlucne ako pri mojom,je pravda ze ten ma uplne ine parametre a vykon je ovela nizsie mozno aj preto
:) :) :) :) :)
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa haha11 »

Môj brácha má problém s hlučnosťou notebooku Asus, má ho už rok a 3 mesiace (presný typ neviem), ale dohováram mu, aby ho dal reklamovať no nejak na to kašle. Na mojom Asuse naopak nemám problém ani s hlučnosťou ani sa neprehrieva.

Ak je v záruke daj ho na reklamáciu. Ak nie, nech sa Ti na to pozrie nejaký technik v servise.
msio
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa msio »

haha11 napísal:Môj brácha má problém s hlučnosťou notebooku Asus, má ho už rok a 3 mesiace (presný typ neviem), ale dohováram mu, aby ho dal reklamovať no nejak na to kašle. Na mojom Asuse naopak nemám problém ani s hlučnosťou ani sa neprehrieva.

Ak je v záruke daj ho na reklamáciu. Ak nie, nech sa Ti na to pozrie nejaký technik v servise.
a aky ma tvoj brat nb?

//autoeditácia príspevku ( 21 Sep 2009, 0:12 )
msio napísal:a aky ma tvoj brat asus?
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa haha11 »

Presný typ neviem.

Parametre (pochybujem že Ti parametre pomôžu):
procesor Intel 2-jadrá (2,1 GHz)
Ram : 4 GB
HDD : 320 GB
VGA: ATI Radeon (256 MB)