rada ohľadom backplate na socket LGA 775

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

rada ohľadom backplate na socket LGA 775

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

čaute ľudia mám na Vás jednu veľmi (pre mňa) dôležitú otázku. mám taký problém. mám doma CPU chladič Xigmatek S1283 Dark Knight, ktorý som kúpil tu z fóra. chcem ten chladič dať na socket LGA 775 lenže v príslušenstve ten backplate chýbal. potreboval by som od Vás radu. dá sa ten backplate nahradiť akýmkoľvek iným backplatom? ide mi o to, či majú výrobcovia pevne stanovené hrúbku šróbov a a hustotu závitov, alebo si každý výrobca stanový svoje vlastné rozmery, čo sa týka hrúbky šróbov a hustoty závitu, ktorá sa bude dať na ten backplate uchytiť? prosím poraďte mi. dosť mi to ponáhľa. ďakujem.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Tak zavit bude urcite rovnaky-metricky.A priemer podla mna tiez.Ak kupis backplate,tak ho mas predsa aj so skrutkami a v chladici mas dieru,takze nemas co riesit.Akurat mozno dlzku skrutky,ktora zavisy od vysky chladica.
Noobsz DJ
Guru
Guru

skrutky k tomu chladiču mám originál...len ako som písal neviem či budú tie skrutky bez problémov pasovať na hocijaký backplate (kríž) k socketu LGA 775...no najlepšie by asi bolo, keby som mohol nejaký ten backplate vyskúšať, či by tie skrutky v pohode pasovali...škoda, že tu nie je nikto, kto ma s tým nejaké skúsenosti, resp. kto to už skúšal...:(
dudo02
King
King

Tak ja mam tych chladicov viac kusov a zavit na vsetkych backplatoch je rovnaky a sice M3.
Noobsz DJ
Guru
Guru

a máš aj nejaký ten backplate navyše?...kúpil by som jeden od teba...ak je to samozrejme možné...
dudo02
King
King

Ja som v UK,takze posta by ta vysla drahsie ako samotny plate...
Noobsz DJ
Guru
Guru

jáj...no škoda...:(...no tak nevadí...skúsim to zohnať tu niekde na fóre...ale ďakujem aj tak...
Napísať odpoveď