Heroes
-
lekoklatik
VIP
Ak tomu rozumiem správne, tak ty máš pocit že 3. Serie Heroes ktoré tu sú už nejaký ten piatok ešte stále nie sú otitulkované. http://www.heroes-cz.com/titulky.phpfaethia napísal:tak to si este minimalne pol roka pockam na titulky a setky casti ked uz som stiahol setky 3serie
Ak som ťa pochopil nesprávne, píš prosím jasnejšie.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ked ziadna akcia ani nebude tak to nemusia ani natacat !! pozeral / pozeram to hlavne preto ze chcem vidiet suboje ...." schoponosti"deMarkqo napísal:nahodou mne sa zaciatok paci, herovia sa snazia zapadnut do normalneho zivotaje tam menej akcie ako sme zvyknuti a preto je to asi nudne pre Vas..
ani ako teraz tato nova cast "10 minut " tam hrali na klavíri a pozerali farby !!! omg
JJ suhlasim. Cely diel som cakal co sa stane z Hirom a ukazu ho na 5 sekund a koniec.R1k1nko napísal:ked ziadna akcia ani nebude tak to nemusia ani natacat !! pozeral / pozeram to hlavne preto ze chcem vidiet suboje ...." schoponosti"
ani ako teraz tato nova cast "10 minut " tam hrali na klavíri a pozerali farby !!! omg
-
R1k1nko
Darca
Tak isto aj diel naspet HIRO tam riesil teho samovraha uplne zbytocnych 10 min z filmu !!!!!Walky napísal:JJ suhlasim. Cely diel som cakal co sa stane z Hirom a ukazu ho na 5 sekund a koniec.
-
R1k1nko
Darca
no vsak nacase ! troska sa to rozbieha .. uz sme videli viac ako 5x pouzitie triku/ kuzla / schopnosti ... nie ako prve casti kde tu sem tam....
aj PETER uz pouziva svoju schopnost co sa mi paci !!!
ale stale neviem co ma T-BAG za schopnost...

Edit:
mirak2jaaj ! len to ?! no to som videl ako zahrabaval hrob.... ale ked je taky frajer som myslel ze dokaze viac !!!...
aj PETER uz pouziva svoju schopnost co sa mi paci !!!
ale stale neviem co ma T-BAG za schopnost...
Edit:
mirak2jaaj ! len to ?! no to som videl ako zahrabaval hrob.... ale ked je taky frajer som myslel ze dokaze viac !!!...
-
mirak2
Hardcore addict
k t-bagovi (je vtipne ze ho kazdy vola tbag) ked uz sa vola sam
dajaky si nevsimavy..

t-bag ovlada zem...hlinu zeminu, neviem jak to nazvat...ked si pozries epku neviem ktoru, tak je tam diera v zemi po dome...v ktorom byval ked bol mlady...a zbural ho on...zhltol vlastne zeminou..rovnako s cirkusom ked utekal sylar a zrazu im zmizol..a v niektorej epizode zahrabaval hrob
dajaky si nevsimavy..
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
K tej nevšímavosti:mirak2 napísal:k t-bagovi (je vtipne ze ho kazdy vola tbag) ked uz sa vola sam![]()
dajaky si nevsimavy..![]()
Ten cirkus asi neskryl T-bag, ale ten jeden cirkusant, ktorý vie zneviditeľňovať veci