mam taku otazku ...
ako to je s posielanim penazi z paypalu na BU ked tam mam dolare .. oplati sa mi zmenit peniaze v paypale ? lebo som pozeral ze tam maju dost cudne kurzy .... co by sa stalo keby som z paypalu poslal dolare ? banka si prepocita podla aktualneho kurzu alebo to urobi zanu paypal ? a posle rovno eura ?
prepocita sa to aktualnym kurzom v banke .. ak tam mas len par $ tak to ani neposielaj poplatky ta vidu viac ako by si si poslal .. radsej si za to nieco kup prip vymen za nieco ..
no praveze ja tam mam celkom dost dolarov ... a jake poplatky ? .. mam studensky ucet v slsp takze by som nemal platit nic nie ? ... a poplatky v paypale sa neplatia ked je posielam viac ako 100$ nie ?
Žiadne poplatky neplatíš v prípade, ak si chceš poslať viac ako 100€ na účet. A v prípade, že tam toľko peňazí nemáš, tak platíš 1€, čo nie je horibilný poplatok.
no mam tam viac ako 100€ ... ale mna zaujima hlavne to ci sa stamad daju poslat dolare tak aby mi to banka prepocitala ... a zeci su zato niejake poplatky a ci sa to vobec oplati