prevod z paypalu

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

prevod z paypalu

Príspevok od používateľa Earl_Simmons »

mam taku otazku ...
ako to je s posielanim penazi z paypalu na BU ked tam mam dolare .. oplati sa mi zmenit peniaze v paypale ? lebo som pozeral ze tam maju dost cudne kurzy .... co by sa stalo keby som z paypalu poslal dolare ? banka si prepocita podla aktualneho kurzu alebo to urobi zanu paypal ? a posle rovno eura ?

dakujem
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

prepocita sa to aktualnym kurzom v banke .. ak tam mas len par $ tak to ani neposielaj poplatky ta vidu viac ako by si si poslal .. radsej si za to nieco kup prip vymen za nieco ..
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

no praveze ja tam mam celkom dost dolarov ... a jake poplatky ? .. mam studensky ucet v slsp takze by som nemal platit nic nie ? ... a poplatky v paypale sa neplatia ked je posielam viac ako 100$ nie ?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Žiadne poplatky neplatíš v prípade, ak si chceš poslať viac ako 100€ na účet. A v prípade, že tam toľko peňazí nemáš, tak platíš 1€, čo nie je horibilný poplatok.
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

no mam tam viac ako 100€ ... ale mna zaujima hlavne to ci sa stamad daju poslat dolare tak aby mi to banka prepocitala ... a zeci su zato niejake poplatky a ci sa to vobec oplati
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Poslať si odtiaľ môžeš jedine €, takže si to musíš cez "Currency converter" preniesť.
Napísať odpoveď