ATI CCC
ATI CCC
mam graf. kartu ATI HD 3650AGP DDR2 512MB a mam problem s CCC... ku karte som dostal CD a na nom Catalyst 8.1 .... ked tam chcem dat novsi, tak sa mi nezapne. sice sa nainstaluje, je aj v procesoch ale nespusti sa.... poradte uz neviem co mam robit.... skusal som org driver od ATI - 9.9 neuspesne, aj od vyrobcu SAPPHIRE - 9.6 neuspesne. viem ze treba hotfix na AGP ale skusal som aj to no pre istotu napiste ako to mam presne spravit.... kto pomoze 5k+ dakujem 
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
hrban
Addict
celkový problém ktorý skoro vždy s CCC, proste sa nezapne v procesoch je zpnuté ale nedá sa s ním nič robiť riešenie ktoré som našiel na googli ale nechcelo sa mi to robiť je že odinštaluješ všetky NET framework a inštaluješ len net framework 2.0
poprípade rada č.2 stiahni a nainštaluj Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable
neodskúšané tak daj vedieť či funguje
poprípade rada č.2 stiahni a nainštaluj Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable
neodskúšané tak daj vedieť či funguje
-
vendo
Guru
-
vendo
Guru
no tie Hotfix drivery su pre AGP rady ale len pre XP/jehoVisty takze ak mate W7 tak tam asi len Ati tray tools ktore vo vela ohladoch nahradzuje CCC niekde ho aj prekonava
a mimochodom AMD ani nema preco podporovat tie karty, AGP si vymysleli len vyrobci, to nieje akoze AMD planovalo tu radu vydat pod AGP a potom sa vysrat na podporu
a mimochodom AMD ani nema preco podporovat tie karty, AGP si vymysleli len vyrobci, to nieje akoze AMD planovalo tu radu vydat pod AGP a potom sa vysrat na podporu
je zaujimave ze na W7 mi povodne drivery + catalyst idu... teda myslim tie co mam na CD... a instalujem VISTA driver.... tak ako je mozne ze ked o w7 este nepoculi tak to islo ale ked je tu tak to nefunguje???
//autoeditácia príspevku ( 24 Sep 2009, 12:38 )
to asus: nie nepomohlo, to som skusal ako prve....
//autoeditácia príspevku ( 24 Sep 2009, 12:38 )
to asus: nie nepomohlo, to som skusal ako prve....
Pretože teraz je inštalátor unifikovaný balík ovládačov pre Vistu A 7. Takže ak máš Win7, inštalátor automaticky zistí, aký ovládače má nainštalovať. Inými slovami máš smolu.akim14 napísal:je zaujimave ze na W7 mi povodne drivery + catalyst idu... teda myslim tie co mam na CD... a instalujem VISTA driver.... tak ako je mozne ze ked o w7 este nepoculi tak to islo ale ked je tu tak to nefunguje???
Potom tomu ver. Znamená to totiž, že s Catalystmi 9.10 bude vydaný aj AGP Hotfix.
Ja sa divím, že vôbec nad niečim takým uvažovali. Dať podporu pre staršie karty ešte pochopím. Nech ale dajú len základnú podporu a dovidenia. O nových kartách ani nehovoriac. AGP malo byť už dávno mŕtve a v súčastnosti je to asi taká perspektívna technológia ako disketa.
Ja sa divím, že vôbec nad niečim takým uvažovali. Dať podporu pre staršie karty ešte pochopím. Nech ale dajú len základnú podporu a dovidenia. O nových kartách ani nehovoriac. AGP malo byť už dávno mŕtve a v súčastnosti je to asi taká perspektívna technológia ako disketa.