wifi na nootebook

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
robinko93
Medium Star
Medium Star

wifi na nootebook

Príspevok od používateľa robinko93 »

prosim mam taky problem v skole ma notebook a pod nami je wifi router ktory vysiela signal a ked sa chcem pripojit tak ma pripoji a signal je dobry 2 az 3 palicky z 5 ale po nejakom case mi vypadne a takto sa to stava stale ma odpojuje a neviem preco neviem poradit ci neexistuje nejaaky program na zlepsenie signalu alebo take nieco pls dakujem vopred
caesar1987
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

program neexistuje. to odpajanie moze byt ale chyba aj v routri nie len u teba..
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: wifi na nootebook

Príspevok od používateľa Andrew007 »

robinko93 napísal:prosim mam taky problem v skole ma notebook a pod nami je wifi router ktory vysiela signal a ked sa chcem pripojit tak ma pripoji a signal je dobry 2 az 3 palicky z 5 ale po nejakom case mi vypadne a takto sa to stava stale ma odpojuje a neviem preco neviem poradit ci neexistuje nejaaky program na zlepsenie signalu alebo take nieco pls dakujem vopred
Program na zlepsenie signalu neexistuje, skus este nejak otestovat kde budes mat viac pailicek ci ta to potom bude odpvajat, ak hej tak to bude s routrom alebo s MAC filtrom..no kedze to mate v skole tak si to nemyslim..

:)
Napísať odpoveď