súkromná stredná odborná škola ochrany osôb a majetku

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
obuk
Light Expert
Light Expert

súkromná stredná odborná škola ochrany osôb a majetku

Príspevok od používateľa obuk »

ahojte začal sa školský rok a ja sa musím rozhodnúť na akú školu chcem ísť rozhodujem sa medzi gym. a touto školou http://www.securityinstitute.sk/index.p ... &menuid=39
od 6 rokov sa venujem bojovým umeniam
neviem sa rozhodnúť napíšte prosím názory ak sú tu bývalý alebo súčastný žiaci mohli by napísať ako to tam funguje ... DIK
adox
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

No síce som tam nebol ale keby som mal takú príležitosť tak idem na tu "Security školu" ale to je na tebe čo ta bavý aj ked z gympla musíš isť na výšku
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

ak chces na vysku, lepsie ta pripravy gympel. ak sa chces zivit ochranou osob a majetku, tak chod na SOŠ ochrany osob a majetku. ty musis najlepsie vediet co ta viac laka a je pre teba perspektivnejsie.
obuk
Light Expert
Light Expert

no ja by som chcel ísť na vysokú na APZ no nemusím sa tam dostať a neviem čo by som robil potom... /mna zaujímajú takéto veci/ Viete som z BR a BA je dosť daleko takže by som musel bývať na internáte :roll: neviem ako by som to zvládol :idea:
a zaujíma ma aj spôsob výučby na tejto škole ako to tam chodí kolko sa treba učiť a dalších X vecí
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Kym pride cas ked sa mas zaoberat intrakom je este dost daleko. Len ti radim, ze nech prave toto tvoje rozhodnutie neovplyvni, lebo za tie styri roky sa toho dost vela u teba zmeni.
obuk
Light Expert
Light Expert

tak si idem hodit mincu :)
ms
Novice
Novice

ked nie Akademia tak skus FSI

Príspevok od používateľa ms »

je to vyska v ziline... fakulta specialneho inzinierstva... katedra bezpecnostneho manazmentu...je tam tri krat tolko hodin kriminalistiky, rovnako sa uci aj tam pravo, bezpecnostny manazment, prevencia kriminality, bezpecnostne sluzby s moznostou zaplatenia si kurzu pre vykon fyzickej ochrany alebo pre prevadzkovanie bezp.sluzby a podobne... urcite je akademia lepsia..ale ked nic, je FSI zaujimava... no ale najprv prajem dobre rozhodnutie pre strednu skolu...skus si spisat zoznam pre a proti a uvidis...
Napísať odpoveď