ahojte začal sa školský rok a ja sa musím rozhodnúť na akú školu chcem ísť rozhodujem sa medzi gym. a touto školou http://www.securityinstitute.sk/index.p ... &menuid=39
od 6 rokov sa venujem bojovým umeniam
neviem sa rozhodnúť napíšte prosím názory ak sú tu bývalý alebo súčastný žiaci mohli by napísať ako to tam funguje ... DIK
súkromná stredná odborná škola ochrany osôb a majetku
no ja by som chcel ísť na vysokú na APZ no nemusím sa tam dostať a neviem čo by som robil potom... /mna zaujímajú takéto veci/ Viete som z BR a BA je dosť daleko takže by som musel bývať na internáte
neviem ako by som to zvládol
a zaujíma ma aj spôsob výučby na tejto škole ako to tam chodí kolko sa treba učiť a dalších X vecí
a zaujíma ma aj spôsob výučby na tejto škole ako to tam chodí kolko sa treba učiť a dalších X vecí
ked nie Akademia tak skus FSI
je to vyska v ziline... fakulta specialneho inzinierstva... katedra bezpecnostneho manazmentu...je tam tri krat tolko hodin kriminalistiky, rovnako sa uci aj tam pravo, bezpecnostny manazment, prevencia kriminality, bezpecnostne sluzby s moznostou zaplatenia si kurzu pre vykon fyzickej ochrany alebo pre prevadzkovanie bezp.sluzby a podobne... urcite je akademia lepsia..ale ked nic, je FSI zaujimava... no ale najprv prajem dobre rozhodnutie pre strednu skolu...skus si spisat zoznam pre a proti a uvidis...