Slovakiaring - Orechová Potôň okr.Dunajská Streda
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
erytrocyt
VIP
Mooj, ty pokiaľ so svojim saním a zvodmi a svieckami a novým stromčekom na spätnom zrkadle dojdeš do ciela, ja už budem mať odpité z kávičky a pol cigy za sebouKibo napísal:Chlapci ma neserte, cez vikend nahodim sviecky, sanie a ladene zvody a budete cuchat
hmmm tak toto vyzerá zaujímavo...no ak budem na jar brať nové disky s pneumatikami tak tam tie staré možno aj zavítam spáliť...však čo keď už ma pezinská baba nemá čím prekvapiť tak si pôjdem aj toto vyskúšať...sranda musí byť
...inač hlásim sa aj ja na pretek...Rover 400 1,6l benzín 111 koní
...pár dragov som s ním už vyskúšal...od 4000rpm/min ťahá veľmi veľmi pekne
...inač nemáte niekto nejaké info kedy sa to chystajú otvoriť aj pre verejnosť?...
-
RATZINGER666
Darca
Kibo, toto znelo ako vyzva.... Mal by si dosypat do nadrze tabletky na zvysenie vykonu a zacat vysparovat strk z dezenuerytrocyt napísal:Mooj, ty pokiaľ so svojim saním a zvodmi a svieckami a novým stromčekom na spätnom zrkadle dojdeš do ciela, ja už budem mať odpité z kávičky a pol cigy za sebou
-
erytrocyt
VIP
myslel si kockový cukor nie?RATZINGER666 napísal:Mal by si dosypat do nadrze tabletky na zvysenie vykonu
-
RATZINGER666
Darca
kockovy cukor? no moment, to si mylis kone a kone, kockovy cukor sa dava konom pred dostihmi 
btw: http://www.odklepnuto.cz/aukce2422145-s ... eni-vykonu
btw: http://www.odklepnuto.cz/aukce2422145-s ... eni-vykonu
-
RATZINGER666
Darca
-
RATZINGER666
Darca
boze, co su to tu za moderatori...
ano, tento kanadsky zartik s kockovym cukrom poznam
len som sa to snazil zhodit na trochu absurdnejsiu debatu, na ktoru si sa moc nechytil
sice, ked zoberiem do uvahy fakt, ze ide hlavne o vodicske schopnosti, tak v tom pripade mam daleko vyssiu sancu na podiove umiestnenie
... ale radsej, ako by som mal mat nahnute, tak este doma vyhodim rezervu a zadne sedacky:D
fuu praveze ani nie, vsetci mate akesi silnejsie autaKibo napísal:zacina to vyzerat ako celkom zaujimave stretko
-
Kibo
Hardcore addict
Ja praveze nad tymi jazdami 4x20 silno uvazujem, nie kazdy den su Vianoce, tych 100€ by som obetoval, poriadne sa vybujacil a aspon by ma potom nematalo na ceste
Skor ale rozmyslam, ako to bude organizovane. Nie je to mala suma penazi a ked na trat naraz pustia 30 aut, budu to vyhodene peniaze do luftu, kedze tam v kazdej zakrute bude tlacenica... 
-
Kibo
Hardcore addict
Tym naraz nemyslim, ze budu startovat ako na GP, ale ak sa na trati bude premavat povedzme tych 30 aut, budu tam kary od 150-200k, tak sa moze stat, ze sa zrazu vytvori "dopravna zapcha"
A nerad by som sa s dakym pooklepaval pri predbiehani v zakrute, kedze poistka sa na okruh nevztahuje. Pisal som im na mail, tak som zvedavy, co mi odpovedia.