Problem so startom
-
Minoslav
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Problem so startom
Caute, zapol som pc a hned po logu dosky- teda ponuke ist do biosu sa ma spyta ze ci chcem spustit win v safe mode, safe mode+ network alebo obycajne.... Nevh vyberiem hocico , po chvilke co sa nacita windows,nabehne tam na sekundu modra obrazovka, ktoru nestihnem ani precitat a sa pc restartuje a nabehne to odzaciatku
Posledny krat bezal uplne v poho, nic som tam nepridaval a ani nic nevypajal. Pokial viem nic som ani podozrive nestiahol...
Poradte mi, co by som mal skusit.
Davnejsie tam bol problem s teplotou, ale bios ukazuje okolo 60 co je v poho, [/img]
Posledny krat bezal uplne v poho, nic som tam nepridaval a ani nic nevypajal. Pokial viem nic som ani podozrive nestiahol...
Poradte mi, co by som mal skusit.
Davnejsie tam bol problem s teplotou, ale bios ukazuje okolo 60 co je v poho, [/img]
-
Minoslav
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Spustim, vypise sa ze system mal problem nastartovat bla bla ze ci ho chcem skusit spustit v safe mode alebo safe mode +network alebo command line.. Alebo normalne ... Potom sa spusti logo win, ze sa ako nacitava, zrazu na chvilicku blikne modra obrazovka potom restart a vsetko odznova
cize ani pri reinstalacii nepridem o nastavenia,subory alebo pod?
cize ani pri reinstalacii nepridem o nastavenia,subory alebo pod?
Pri bootnuti winu by si sa mal dostat da takej modrej obrazovky. Tam mas na vyber Install a Repair. Vyskusaj dat repair. Tam od teba ale bude chciet meno a heslo k windowsu, tak dufam ze ho vies 
Ak nevies, tak sa to da aj tak, ze das install a vyberies moznost "Install windows XP without format disk" alebo nieco podobne. Dolezite je to "without format disk" To mozes kludne stlacit
Ak to nepojde, tak mozes disk zapojit na iny PC, vytiahnut z neho dolezite data a kludne sformatova a nahodit win
//autoeditácia príspevku ( 23 Sep 2009, 19:20 )
Este nieco: Ono ta to bude hadzat do obrazoviek, ktore predpokladaju, ze chces vidiet. Kludne vyskusaj stlacit aj Esc, mozno ta to hodi s5 "do novej" obrazovky, kde ta moznost bude
Ak nevies, tak sa to da aj tak, ze das install a vyberies moznost "Install windows XP without format disk" alebo nieco podobne. Dolezite je to "without format disk" To mozes kludne stlacit
Ak to nepojde, tak mozes disk zapojit na iny PC, vytiahnut z neho dolezite data a kludne sformatova a nahodit win
//autoeditácia príspevku ( 23 Sep 2009, 19:20 )
Este nieco: Ono ta to bude hadzat do obrazoviek, ktore predpokladaju, ze chces vidiet. Kludne vyskusaj stlacit aj Esc, mozno ta to hodi s5 "do novej" obrazovky, kde ta moznost bude