chyba pracovnika t-mobile
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
chyba pracovnika t-mobile
pred mesiacom som si dal aktivovat web and walk sluzba surf 3 € /mesiac predplatene 10 mega dat . vsetko v poriadku az kym mi neprisla faktura a len za internet mam zaplatit 10 € co je oproti 3 € nejak vela v predajni som sa ale dozvedel ze mi bol aktivovany iba pristup na net cize za to 4 mb dat tolko proste platim .... lenze moja chyba to nieje ... mam aj dvoch svedkov co tam boli pritomny ked som si aktivoval sluzbu lenze dotycny predajca mi proste aktivoval pi*ov*** ... ja tych 10 € proste nezaplatim nieje to moja chyba ... nech sa robi co sa chce som nezamestnany co mi zoberu nic ... pripadne som sa chcel opytat ako by sa toto dalo riesit ? ja mam za kretena zaplatit 10 € ?
správa
chod za tym chlapikom z t-mobile, zahraj psychopata, prilož mu pištoľ k hlave a začni rátať......toto zlomí predsa každého a problem vyriešený
a teraz vážne, ako by som to riešil ja: ked si si bral nejaký net, tak si asi musel podpísať nejaké papiere (vlastná skúsenosť
), skús si ich prečítať, že čo si vlastne podpísal, ak si podpísal to za 3 ečka tak potom chod tam (bez pištole) a reklamuj to, nemal by tam byť problem, ak ťa však nejak obabral, a podpísal si to čo si pôvodne nechcel, tak s tým už asi veľa nenarobiš, lebo tam musí byť stanovená zmluvná pokuta pre prípad odstúpenia od zmluvy
, tak aspon sa sťažuj u vedúceho....
a teraz vážne, ako by som to riešil ja: ked si si bral nejaký net, tak si asi musel podpísať nejaké papiere (vlastná skúsenosť
Nemozes reklamovat nieco, za co si nezaplatil. To je zaklad. Mne davnejsie v TM nejako divne system zratal vikendove hovory pocas vianoc, alebo tak nejak. Viem ze mi prislo zaplatit vyse 7 tisic korun za telefon. Vsetko som zaplatil, spisal reklamaciu a uznali to. Mal som potom na vyber si peniaze bud nechat vratit na ucet, alebo ponechat u nich (s tym, ze mi budu z tej sumy postupne strhavat moje normalne mesacne platby). Tak som to nechal u nic a tym padom som vyse pol roka neplatil za telefon. Kolega tiez v TM reklamoval nejaku takuto nezhodu a tiez uspel. Osobne by som vyskusal si to s nimi normalne vykecat. Vacsinou sa da dohodnut, pre nich je lepsi spokojny zakaznik ako nasraty, co hned po skonceni viazanosti odide a nikdy sa nevrati. A neverte tomu, ze to rataju stylom "jeden hore dole". Kazdy jeden platiaci zakaznik je dobry, navyse zmluvny - to su "iste peniaze".
zelovoc: To je Tvoj subjektivny pocit alebo nejake podlozene tvrdenie? Nechcem hajit operatora, ale kazdy ma nejaku cielovu skupinu zakaznikov, pre ktorych je proste najvyhodnejsi. Neriesim cenovu politiku, ale proste dovolim si tvrdit, ze je velka skupina ludi, pre ktoru je najvyhodnejsi prave TM. Alebo niektory iny operator.
zelovoc: To je Tvoj subjektivny pocit alebo nejake podlozene tvrdenie? Nechcem hajit operatora, ale kazdy ma nejaku cielovu skupinu zakaznikov, pre ktorych je proste najvyhodnejsi. Neriesim cenovu politiku, ale proste dovolim si tvrdit, ze je velka skupina ludi, pre ktoru je najvyhodnejsi prave TM. Alebo niektory iny operator.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
bol som v TM asi 9 rokov. teraz som odisiel. nikdy neboli vyhodnejsi nez orange (cenovo), ked prislo o2, cakal som neake zlacnenie, ale neprislo ziadne. taktiez nieje pravda ze sa TM stara o svojich pausalovych zakaznikov. platil som im za ubohych 55 minut takmer 5oo korun mesacne po dva roky, sestru som zaviazal cez kupon u nich a co som z toho mal? velke kulove. ked som mal podanu ziadost o prenos, tak sa ani neozvali. asi tyzden po prenose mi ponukli 120 min za 12 eur a 26cent/minuta s viazanostou na 2 roky. takze nie, dakujem TM uz nechcem ani vidiet. su to nenazrane hovada, bez akejkolvek snahy o zlepsenie.k6 napísal:
ak to bol ten kupón a zľavu tak čo by si z toho ešte chcel mať?...však tvoja sestra dostala paušál za oveľa lepšiu cenu, ako ho normálne ponúkajú...to ti mali za to dať nejaký extra super paušál s funkciou vodotrysku?...sestru som zaviazal cez kupon u nich a co som z toho mal? velke kulove
dúfam, že si nemyslíš, že Orange je o niečo lepší...vôbec to nie je pravda...na mojom PDA mám vstavanú GPS navigáciu, ktorú používam...vždy keď ju mám zapnutú nabiehajú mi do faktúry nejaké dáta...už mesiac ich žiadam o vysvetlenie a nič...do PDA som si ešte aj hodil software, ktorý blokuje akýkoľvek download dát...a stále mi nabiehajú € do faktúry a neviem za čo...vysvetlenie po telefonickom rozhovore s operátorom bol viac ako smiešny...povedali mi, že na 100% využívam nejaký prenos dát, kvôli ktorému mi nabiehajú € do faktúry...a vždy mi príde zvýšená faktúra iba vtedy, keď to GPS používam...TM uz nechcem ani vidiet. su to nenazrane hovada, bez akejkolvek snahy o zlepsenie
aby som nebol OT...gego určite si to zaplať a potom sa vyber na pobočku a žiadaj vysvetlenie prečo si dostal takú službu, o ktorú si vôbec nežiadal...presne to isté som teraz ja spravil s UPC a Chello...proste mi dodali službu, ktorá nesplnila tie očakávania, ktoré mi nasľubovali a ešte mi do faktúry prihodili službu, o ktorú som výslovne nemal záujem a nechcel som ju...no ale dostal som to...včera som im napísal krásny e-mail, že ak túto svoju chybu nenapravia, okamžite ako nespokojný zákazník so službami odstupujem od zmluvy...
hojko nie...používam software pre Windows Mobile 6,1 (nakoľko mám PDA Asus P320 s WM6,1)...ten soft sa volá NoData...neviem či mi to poradili tu alebo na jednom fóre, ktoré sa venuje práve telefónom a PDA s operačnými systémami Symbian a WM...ja keď mám aj v tom PDA pustenú nejakú dátovú službu ako napr WAP, Internet a podobne, tak mi to všetko zobrazuje v rohu na displayi...ale keď mám pestenú GPS navigáciu tak nič...žiadne dátové služby nie sú aktívne...ešte som robil takú vec, že som vypol sim kartu a tak som si pustil GPS navigáciu...vtedy mi vyššie faktúry nechodili...ale zasa sa mi nikto nedovolal keďže som bol "PHONE OFF"...ako ja fakt neviem akým spôsobom sa mi tie € na tú faktúru hrabú... 
-
guess.whoo
Redeemer
no tak tu v tejto téme riešiť navigáciu je hovadina...keď tak môžme založiť tému, kde by sa to riešilo...
...tu nechcem byť zbytočne OT aby som dostal nejaký trest 
EDIT//
ok takže v mojom PDA mám Sygic McGuider, operačný systém WM 6,1, mám Orange a ten istý soft ako ty...takže NO-DATA...ak nepoužívam tú GPS alebo ju používam iba pri PHONE OFF (sim karta neaktívna) vtedy mi príde paušál úplne v pohode...ale keď začnem používať GPS pri zapnutej sim karte zrazu sa mi naberajú € vo faktúre...netuším odkiaľ a ako je to možné...z Orange mi nevedia dať vysvetlenie, ako je to možné...
EDIT//
ok takže v mojom PDA mám Sygic McGuider, operačný systém WM 6,1, mám Orange a ten istý soft ako ty...takže NO-DATA...ak nepoužívam tú GPS alebo ju používam iba pri PHONE OFF (sim karta neaktívna) vtedy mi príde paušál úplne v pohode...ale keď začnem používať GPS pri zapnutej sim karte zrazu sa mi naberajú € vo faktúre...netuším odkiaľ a ako je to možné...z Orange mi nevedia dať vysvetlenie, ako je to možné...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ide len o to, ze co ja mam z jej lacneho pausalu? nic.Noobsz DJ napísal:ak to bol ten kupón a zľavu tak čo by si z toho ešte chcel mať?...však tvoja sestra dostala paušál za oveľa lepšiu cenu, ako ho normálne ponúkajú...to ti mali za to dať nejaký extra super paušál s funkciou vodotrysku?...
ako že nič z toho nemáš?...pocit, že si pre niekoho blízkeho mohol spraviť niečo, kvôli čomu má nejakú službu lacnejšiu o 50% pre teba nič neznamená?...to isté som spravil ja pre svoju priateľku...na ten kupón som jej vybral paušál aj s telefónom a na MOJE MENO som to všetko dal...a vieš čo som z toho mal?...dobrý pocit, že som pre ňu mohol niečo vybaviť...si kľudne mohol ten kupón predať keď sa dalo za neho dostať 1000 - 2000SKk poprípade viac, ak to bolo na začiatku kupónovej mánie...T-mobile je celkom dobrý poskytovateľ služieb...prečítaj si, ako mňa od****a Orange...písal som to tu...