Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak s prehladom presne to co sa dalo ocakavat: Predaj vstupeniek sa nepodarilo spustiť!!!
Spoločnosť Marstravel oznámila poruchu servera prevádzkujúceho jej web stránku www.marstravel.sk, kvôli veľkému počtu unikátnych návštevníkov prihlásených v jednom momente.

Spoločnosť Marstravel oznámila poruchu servera prevádzkujúceho jej web stránku www.marstravel.sk, kvôli veľkému počtu unikátnych návštevníkov prihlásených v jednom momente.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
A krasny citat takto na dnesnu noc: "Nemám vo zvyku sa vyhovárať, ale v tomto prípade jednoducho zlyhala technika, nie ľudský faktor.", Vojtech Miklós, šéf Šport Progressu 
Výkonný riaditeľ Šport Progressu Boris Šimonič sa v oficiálnom vyhlásení spoločnosti ospravedlnil fanúšikom reprezentácie za technické problémy. Tých roztrpčil aj fakt, že do voľného predaja sa pre obyčajných fanúšikov dostala len čosi viac ako polovica z kapacity štadióna, ktorá bude na zápas so Slovinskom niečo vyše 23tisíc miest. Kúpiť si vstupenku môže prostredníctvom internetu približne 11tisíc slovenských priaznivcov.
Futbaloví fanúšikovia túžili po lístkoch márne
Výkonný riaditeľ Šport Progressu Boris Šimonič sa v oficiálnom vyhlásení spoločnosti ospravedlnil fanúšikom reprezentácie za technické problémy. Tých roztrpčil aj fakt, že do voľného predaja sa pre obyčajných fanúšikov dostala len čosi viac ako polovica z kapacity štadióna, ktorá bude na zápas so Slovinskom niečo vyše 23tisíc miest. Kúpiť si vstupenku môže prostredníctvom internetu približne 11tisíc slovenských priaznivcov.
Futbaloví fanúšikovia túžili po lístkoch márne
Menej ? Toto je smiene som vcera cital v novom case ten graf .... 10 000 miest maju fanusikovia SR 2500 tusim maju Slovinci ... a zbytok sa rozposiela po Futbalovom zvaze ... Kedze to nechpem vysvetlite mi ako je mozne ze 11 000 vstupeniek len tak rozposlu po nejakych ****** a nedaju fanusikom ... lebo aj to proste nechapem ...
No mne to padlo..
čas pripojenia vypršal, Server www.marstravel.sk má príliš dlhú odozvu.

//už som sa nalogoval, vyplnil formulár.. ale pri odoslaní opäť čas pripojenia vypršal..
///II. kategória (20 EUR / ks) Ľutujeme, tento typ lístkov je už vypredaný
////III. kategória (10 EUR / ks) Ľutujeme, tento typ lístkov je už vypredaný
čas pripojenia vypršal, Server www.marstravel.sk má príliš dlhú odozvu.
//už som sa nalogoval, vyplnil formulár.. ale pri odoslaní opäť čas pripojenia vypršal..
///II. kategória (20 EUR / ks) Ľutujeme, tento typ lístkov je už vypredaný
////III. kategória (10 EUR / ks) Ľutujeme, tento typ lístkov je už vypredaný
To akože všetko vypredáné ? 17:02 som dal odoslať a všetko je už do miesta obsadené !!
//autoeditácia príspevku ( 24 Sep 2009, 17:10 )
Uplne všetko !!! za 1 minutu !!!
V tom bude nejaky oje* !!!
Ani za 100€ sa nedali kupiť o 17:01 objednal som hned ako sa dalo a vsetko vypredane
nech mi zjedia ko*ot buze****
//autoeditácia príspevku ( 24 Sep 2009, 17:10 )
Uplne všetko !!! za 1 minutu !!!
V tom bude nejaky oje* !!!
Ani za 100€ sa nedali kupiť o 17:01 objednal som hned ako sa dalo a vsetko vypredane
nech mi zjedia ko*ot buze****