TV- tuner najlepsi za minimalnu cenu cca20-30eur

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
runaldo
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

TV- tuner najlepsi za minimalnu cenu cca20-30eur

Príspevok od používateľa runaldo »

poradi mi niekto za cenu cca25 eur by som chcel externy tv tuner ktory by bol najlepsi. na notebook by som to chcel staci ked chytim zakladne programi ako markiza, joj, stv 123

ja to chcem na intrak namiesto telky aby som si sem tam nieco kukol v telke
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

cauko...pripajam sa ku prosbe poradit lebo sa vobec nevyznam :) chcel by som do normalneho pc (neviem ci je lepsie usb alebo pci ale asi pci)...doma mame kablovu digi tv od upc (triple play) a mam drat v izbe ale zatial bez koncovky. cize ako by sa to dalo najlepsie vyriesit. monitor mam 24" a chcel by som co najkrajsi obraz a stanic tolko kolko je aj klasicky na tv (ak sa to da..nevyznam sa vobec) diki :) ... //a cena samozrejme najnizsia ale aby to splnalo tieto veci
NaitoN
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: TV- tuner najlepsi za minimalnu cenu cca20-30eur

Príspevok od používateľa NaitoN »

runaldo napísal:poradi mi niekto za cenu cca25 eur by som chcel externy tv tuner ktory by bol najlepsi. na notebook by som to chcel staci ked chytim zakladne programi ako markiza, joj, stv 123

ja to chcem na intrak namiesto telky aby som si sem tam nieco kukol v telke
nazdar ak by si mal zaujem tak mam napredaj;

Kód: Vybrať všetko

http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=124135
runaldo
Amateur
Amateur

Re: TV- tuner najlepsi za minimalnu cenu cca20-30eur

NaitoN napísal:nazdar ak by si mal zaujem tak mam napredaj;

Kód: Vybrať všetko

http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=124135
cena je aka???
NaitoN
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

dohodou resp navrhni
runaldo
Amateur
Amateur

tak10EUR :D
NaitoN
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

20€ a sme dohodnuty :D
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

TomAss napísal:cauko...pripajam sa ku prosbe poradit lebo sa vobec nevyznam :) chcel by som do normalneho pc (neviem ci je lepsie usb alebo pci ale asi pci)...doma mame kablovu digi tv od upc (triple play) a mam drat v izbe ale zatial bez koncovky. cize ako by sa to dalo najlepsie vyriesit. monitor mam 24" a chcel by som co najkrajsi obraz a stanic tolko kolko je aj klasicky na tv (ak sa to da..nevyznam sa vobec) diki :) ... //a cena samozrejme najnizsia ale aby to splnalo tieto veci
tak neviete mi poradit ? toto by bolo dobre ? http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10769079
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

Tá karta ale podporuje IBA DVB-T, takže bežnú káblovku s tým zatiaľ nenaladíš

Ja osobne mám túto:
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7300467

Kvalita obrazu je fajn, aj zvuk je fajn. Takisto kvalita pri digitálnom prijme je s dodávaným softvérom na dobrej úrovni, no samotný softvér je jeden veľký trapas. Nie je od Asusu, ale od Cyberlinku, umožňuje len minimum nastavení, čo naserie najviac, je zrejme 16:9 mód pri 4:3 signále, možnosť je len letterbox (čierne pruhy po krajoch) a CLPV, čo je automatický mód, ktorý buď použije Pan & Scan ak zistí čierne pruhy hore a dole, alebo odreže časť obrazu zvrchu, časť zospodu, a potom ešte roztiahne obraz pri krajoch do šírky. Ak pozeráš stále do stredu obrazovky tak to nevadí, no ak pozrieš na kraj, zistíš že sú ľudia na kraji obrazovky širší ako keď sú v strede obrazu.
Trošku naserie, že teletext a EPG dáta pri DVB-T nepodporujú naše znakové sady, takže namiesto znakov s diakritikou tam uvidíte iné znaky.
Rádio je biedne, žiadna podpora RDS, kvalita zvuku nanič.
Softvér ešte podporuje kopec zbytočných blbostí, na nejaké HTPC by bol možno fajn, ale ak by bol menej náročný a mal viac nastavení. HW náročnosť/pribrzdenosť tohto softvéru (Power Cinema 5) je jeho najväčším nedostatkom.
Napísať odpoveď