wifi a heslo
wifi a heslo
mame doma wifi a 2 notebooky na jednom sa na wifinu ide pripojit a na mojom to neberie heslo ked ho zadam vypise ze zle heslo. Mam win7, predtym som mal win vistu a tam mi to robil pan co nam montoval wifinu takze tam to slo. Heslo sa urcite nemenilo kezde na tom druhom booku ide.
Wifinu mam od SMC Networks
Wifinu mam od SMC Networks
v nastaveniach routra som zmenil nastavenie MAC aby sa dalo pripojit na wifinu ale omylom som tam zadal ine cislo ako malo byt a teraz sa neda na maju siet napojit ani s kablom ani bez neho a vypisuje ze naslo neidentifikovatelnu siet a nejde ani uvodna ipcka kde sa to da nastavit da sa tento problem dajako vyriesit ?
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ak vies ake zle cislo si zadaval tak neni problem zmenit tu MAC adresu pre tvoju sietovku cez program "SMAC", alebo potom budes musiet zaresetovat router do tovarenskych nastaveniach a nastavit to znova...faethia napísal:v nastaveniach routra som zmenil nastavenie MAC aby sa dalo pripojit na wifinu ale omylom som tam zadal ine cislo ako malo byt a teraz sa neda na maju siet napojit ani s kablom ani bez neho a vypisuje ze naslo neidentifikovatelnu siet a nejde ani uvodna ipcka kde sa to da nastavit da sa tento problem dajako vyriesit ?
Re: wifi a heslo
Ja by som tiež mala jednu otázku. Neviete mi nahodov poradiť že ako si mam zmeniť heslo na wifi route ? lebo ked sa prihlasim cez telefon tak by som chcela mať wifinu na heslo. prosím poradte.

-
typek61
Darca
a co tak napisat nazov a typ routra?
-
typek61
Darca
otvoris prehliadavac,do adr.riadku napises http://192.168.2.1