K:Dialkove ovladanie na Creative Extigy alebo Audigy 2

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Milan134
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

K:Dialkove ovladanie na Creative Extigy alebo Audigy 2

Príspevok od používateľa Milan134 »

Je tu niekto kto ma tuto zvukovku a nepotrebuje k nej dialkove ovladanie?To dialkove ani neni nevyhnutne pre plnu funkcnost ako pre pohodlie ovladania z dialky a preto ak ho niekto nepouziva bol by som vdacny ak by mi ho za nejaku mensiu sumu predal malo by pasovat aj z Audigy 2 Platinum eX sound card.
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Zdravim, dialkove by sa naslo. je na nom oznacenie Creative RM1500. jedna sa o dialkove z tohto Threadu : http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=119923 tak ako je na fotke od uzivatela.
Pod Win 7 som tu zvukovku ledva rozbehal a dialkove nevyuzivam vobec. Predtym som to mal pod XP a fungovalo bez problemov, ale tiez som ho nevyuzival.
Tak ponukni nejaku rozumnu cenu a dohodneme sa.
Milan134
Medium Expert
Medium Expert

Zdravim,jasne mam zaujem pocuj ten externy box ku tej zvukovke asi vyuzivas ze? :D Ono ak nie tak by som odkupil aj cely ten externy box a dialkove-myslim ze je to funkcne ako samostatny zosilovac,,,zvukovka by mala byt plne funkcna aj bez toho boxu ale jasne zalezi ci to vyuzivas.
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tu krabicku zatial vyuzivam. mam ju zatial kvoli midi vstupom a pre pohodlne ovladanie. Ponukol by som aj tu, no zatial nemam peniaze na novu zvukovku, takze len dialkove.
Milan134
Medium Expert
Medium Expert

Ok tak ja neviem neposlal by si mi to dialkove ako list ze by som skusil ci bude pasovat aj na moju Extigy a ze by som ti potom poslal peniaze neviem kolko,7eur?A inac nevies mi povedat ze ci ten box z audigy 2 funguje aj samostatne ako zosilovac?Tak ze by to nemuselo byt napojene na tu zvukovku ale napojene normalne do siete tak ako extigy lebo extigy vypada strasne podobne jak ten tvoj box a je to skor ako zosilovac.
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ako zosilnovac to nefunguje a samostatne tiez nie. Dokaze to len prijat signal a odoslat dalej, ale len pri spojeni z PC. Dialkac by som poslal za tych 7+posta, ale iba na dobierku.
Milan134
Medium Expert
Medium Expert

A ked to nebude pasovat s mojou extigy tak mam asi smolu ze :o
Inac to ze by to malo pasovat z audigy 2 som sa dozvedel z ebayu kde predavali dialkove a pisali ze podpora aj audigy 2 aj extigy lenze ti tam mas trosku ine-mensie dialkove ako sa ku tym audigy 2 davali.
Neda sa dohodnut ze by si poslal ja by som odskusal a poslal peniaze ved oklamat ta urcite nechcem dam ti na mna kontaktne udaje,samozrejme vydavky na postovne preplatim a keby sa to neposielalo na dobierku aj by to bolo lacnejsie a aj rychlejsie by si mal peniaze kedze hnet ako to dojde a to odskusam tak mozem posielat peniaze na ucet.
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dobre teda, poslem ti ho. Vyskusas si a ak pojde, posles mi €uriky. Posli mi adresu, v pondelok budem mat cestu na postu.
Milan134
Medium Expert
Medium Expert

Ok dik,adresu som poslal.

//autoeditácia príspevku ( 09 Oct 2009, 17:15 )
Ok nakupene,spokojnost dufam ze na obidvoch stranach :)
Zamknuté