K:Dialkove ovladanie na Creative Extigy alebo Audigy 2
K:Dialkove ovladanie na Creative Extigy alebo Audigy 2
Je tu niekto kto ma tuto zvukovku a nepotrebuje k nej dialkove ovladanie?To dialkove ani neni nevyhnutne pre plnu funkcnost ako pre pohodlie ovladania z dialky a preto ak ho niekto nepouziva bol by som vdacny ak by mi ho za nejaku mensiu sumu predal malo by pasovat aj z Audigy 2 Platinum eX sound card.
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim, dialkove by sa naslo. je na nom oznacenie Creative RM1500. jedna sa o dialkove z tohto Threadu : http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=119923 tak ako je na fotke od uzivatela.
Pod Win 7 som tu zvukovku ledva rozbehal a dialkove nevyuzivam vobec. Predtym som to mal pod XP a fungovalo bez problemov, ale tiez som ho nevyuzival.
Tak ponukni nejaku rozumnu cenu a dohodneme sa.
Pod Win 7 som tu zvukovku ledva rozbehal a dialkove nevyuzivam vobec. Predtym som to mal pod XP a fungovalo bez problemov, ale tiez som ho nevyuzival.
Tak ponukni nejaku rozumnu cenu a dohodneme sa.
Ok tak ja neviem neposlal by si mi to dialkove ako list ze by som skusil ci bude pasovat aj na moju Extigy a ze by som ti potom poslal peniaze neviem kolko,7eur?A inac nevies mi povedat ze ci ten box z audigy 2 funguje aj samostatne ako zosilovac?Tak ze by to nemuselo byt napojene na tu zvukovku ale napojene normalne do siete tak ako extigy lebo extigy vypada strasne podobne jak ten tvoj box a je to skor ako zosilovac.
A ked to nebude pasovat s mojou extigy tak mam asi smolu ze
Inac to ze by to malo pasovat z audigy 2 som sa dozvedel z ebayu kde predavali dialkove a pisali ze podpora aj audigy 2 aj extigy lenze ti tam mas trosku ine-mensie dialkove ako sa ku tym audigy 2 davali.
Neda sa dohodnut ze by si poslal ja by som odskusal a poslal peniaze ved oklamat ta urcite nechcem dam ti na mna kontaktne udaje,samozrejme vydavky na postovne preplatim a keby sa to neposielalo na dobierku aj by to bolo lacnejsie a aj rychlejsie by si mal peniaze kedze hnet ako to dojde a to odskusam tak mozem posielat peniaze na ucet.
Inac to ze by to malo pasovat z audigy 2 som sa dozvedel z ebayu kde predavali dialkove a pisali ze podpora aj audigy 2 aj extigy lenze ti tam mas trosku ine-mensie dialkove ako sa ku tym audigy 2 davali.
Neda sa dohodnut ze by si poslal ja by som odskusal a poslal peniaze ved oklamat ta urcite nechcem dam ti na mna kontaktne udaje,samozrejme vydavky na postovne preplatim a keby sa to neposielalo na dobierku aj by to bolo lacnejsie a aj rychlejsie by si mal peniaze kedze hnet ako to dojde a to odskusam tak mozem posielat peniaze na ucet.