P.S.: maticna mi to podporuje...
HELP Grafika-dual(nie SLI)
HELP Grafika-dual(nie SLI)
Ahoj. Chcel by som sa spytat, kde sa v sade musi nastavovat a ako to nastavit ked si chcem zapojit 2 grafiky vedla seba(ale nie do SLI cize bez premostenia). Ide o sposob, o ktorom hovoril jeden typek z Nvidie, zevraj ho aj on doma pouziva... tj. jednu grafiku tu slabsiu(9800) ma nastavenu, tusim je to v biose aj vo wine, na vypocet fyziky a druhu tu lepsiu(gtx295) na vsetko ostatne. ja mam sice len 8500GT a 9800GT ale aj to by bolo fajn. Len neviem ako to spravit tak aby si pomahali jedna fyziku druha ostatne a nie aby isli obe naplno a navzajom sa brzdili alebo sa nebodaj miatli ze ktora je zapojena... dakujem za odpovede a rady... 
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Dve nVidie staci len zapojit do compu, kabel dat z tej ktoru chces pouzivat na obraz
nicim ich neprepojis nainstalujes drivery+physix drivery a je to, popripade si to nastavis dodatocne v nejakom display menu v driveroch
nic nespajas, nic v biose nenastavujes
ked mas Ati a chces k tomu nV tak musis mat W7 alebo XP cka a pouzivat starsie ovladace lebo v novych nV vypla physix vsade tam kde detekuje ati kartu v kompe blizsi navod na google.com
nicim ich neprepojis nainstalujes drivery+physix drivery a je to, popripade si to nastavis dodatocne v nejakom display menu v driveroch
nic nespajas, nic v biose nenastavujes
ked mas Ati a chces k tomu nV tak musis mat W7 alebo XP cka a pouzivat starsie ovladace lebo v novych nV vypla physix vsade tam kde detekuje ati kartu v kompe blizsi navod na google.com
Dakujem za pomoc... tie CUDA drivers som si nasel:
http://www.nvidia.com/object/cuda_get.html
zrejme to bude fungovat...
a mam k tomu instalovat aj ovladace od tej grafiky od ktorej cakam len tu podradnu pracu?? tej 8500?? zrejme ne sak?
inac som si nasel ze 8500 nepodporuje physix
takze nvm nvm... ale za skusku nic nedas... 8600+podporuje
EDIT: skusil som to na tej 8500 normalne my ju zobrazuje v physix ze funguje pod nim...
http://www.nvidia.com/object/cuda_get.html
zrejme to bude fungovat...
a mam k tomu instalovat aj ovladace od tej grafiky od ktorej cakam len tu podradnu pracu?? tej 8500?? zrejme ne sak?
inac som si nasel ze 8500 nepodporuje physix
EDIT: skusil som to na tej 8500 normalne my ju zobrazuje v physix ze funguje pod nim...