HELP Grafika-dual(nie SLI)

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
demon911
Novice
Novice

HELP Grafika-dual(nie SLI)

Príspevok od používateľa demon911 »

Ahoj. Chcel by som sa spytat, kde sa v sade musi nastavovat a ako to nastavit ked si chcem zapojit 2 grafiky vedla seba(ale nie do SLI cize bez premostenia). Ide o sposob, o ktorom hovoril jeden typek z Nvidie, zevraj ho aj on doma pouziva... tj. jednu grafiku tu slabsiu(9800) ma nastavenu, tusim je to v biose aj vo wine, na vypocet fyziky a druhu tu lepsiu(gtx295) na vsetko ostatne. ja mam sice len 8500GT a 9800GT ale aj to by bolo fajn. Len neviem ako to spravit tak aby si pomahali jedna fyziku druha ostatne a nie aby isli obe naplno a navzajom sa brzdili alebo sa nebodaj miatli ze ktora je zapojena... dakujem za odpovede a rady... :)
P.S.: maticna mi to podporuje...
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sapo »

Ja som sa to tiez pokusal srpavit ale na Ati mam HD4850 a mal som 8600GT ale nejako som sa k tomu nedopracoval, ale da sa to len neviem ako.
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Dve nVidie staci len zapojit do compu, kabel dat z tej ktoru chces pouzivat na obraz
nicim ich neprepojis nainstalujes drivery+physix drivery a je to, popripade si to nastavis dodatocne v nejakom display menu v driveroch
nic nespajas, nic v biose nenastavujes

ked mas Ati a chces k tomu nV tak musis mat W7 alebo XP cka a pouzivat starsie ovladace lebo v novych nV vypla physix vsade tam kde detekuje ati kartu v kompe blizsi navod na google.com
demon911
Novice
Novice

Príspevok od používateľa demon911 »

Dakujem za pomoc... tie CUDA drivers som si nasel:
http://www.nvidia.com/object/cuda_get.html
zrejme to bude fungovat...
a mam k tomu instalovat aj ovladace od tej grafiky od ktorej cakam len tu podradnu pracu?? tej 8500?? zrejme ne sak?

inac som si nasel ze 8500 nepodporuje physix :-D takze nvm nvm... ale za skusku nic nedas... 8600+podporuje

EDIT: skusil som to na tej 8500 normalne my ju zobrazuje v physix ze funguje pod nim...
Napísať odpoveď