Cez minulé leto som tam bol a bolo tam super Netuším síce, kde je tam stanica ale rozhodne odporúčam to navštíviť, na takých dobrých tobogánoch som odvtedy nebol
Od vlakovej to máš bližšie. Teraz, keď premiestnili autobusovu z namestia je to trocha ďalej. Možno tam chodí aj nejaký spoj, treba pozreť na stránke aquaparku.
Viem, že po senci chodí taký zelený vláčík od tesca nevedno kam. Možno ide aj k Slnečným jazerám, ktoré su hneď vedľa aquaparku.
človeče, na maps.google.sk si daj vyhľadať aquapark a autobusko a nechaj si vygenerovať najkratšiu možnú trasu
Ti tu snáď nebudem vypisovať sa držte vpravo, potom odbočte vpravo
som v podstate zo senca ,dedina 6km otial , od autobusovej stanice ktora je pod namestim to mas asi tak na 20 chodze peso ,da sa to zvladnut v pohodke ,ja tak chodievam kedykolvek ked idem na sever jazier ,( aquapark je na severe keby si sa pytal ) no a bacha na to znova zdrazel
jednak sa to dá zvládnuť pešo..Senec nie je až taký veľký...a ako tu niekto spomínal tak po Senci chodia tuším až dva vláčiky ktoré idú samozrejme aj na jazerá takže bez problémov..
Opak napísal:jednak sa to dá zvládnuť pešo..Senec nie je až taký veľký...a ako tu niekto spomínal tak po Senci chodia tuším až dva vláčiky ktoré idú samozrejme aj na jazerá takže bez problémov..
neviem ako pre ostatnych ale pre mna je ten vlacik maximalna kravina ,ked sa ide do tesca okej nic nepoviem to je naozaj daleko,ale tym vlacikom to vazne trva dlhsie ako peso
Ser na vláčik , keď vystúpiš na autobuske tak choď normálne cez námestie cez pešiu zónu , potom pôjdeš dolava na jazerá , a aquapark máš hneď za bránou . Za pol hodinku tam si pomalým tempom pešo , čiže ešte kým by si čakal na ten vláčik ...