Kvalifikácia MS 2010 vo futbale

O športe...

Postúpi Slovensko na MS?

Áno.
152
65%
Nie, ale bude hrať baráž.
36
15%
Nie.
47
20%

Celkom hlasov: 235

jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Pochybujem

Podla mna sa to vedelo už dopredu, a iba oje*** všetkych.

Nech skapu
meffisto
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa meffisto »

mne sa podarilo 4 listky (za 20 eur) ...dosiel mi aj mail ... ale spravil som v priezvisku preklep :D tomu sa vravi FAIL ... Myslite ze mi tie listky daju ? (len som prehodil 2 pismena).

podla mna by mali, kedze som pouzival login, v ktorom je moje spravne meno, spravne som do formularu napisal datum narodenia a tel.c.

http://futbal.sme.sk/c/5032307/listky-n ... mzite.html
jukel
Professional
Professional

Kupim ich od teba !
meffisto
King
King

no este ich ani nemam :( ja ich nepredavam
jukel
Professional
Professional

Ked budeš mať tak predaš ? dam ti 35€ za každy !
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

2 kamarati na Facebooku pisali, ze po 4 kusy za 10 maju, treti bol neuspesny.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Lístky vypredané za 2 minúty...no pekne. Na druhú stranu je to reálne. Tí čo si ich kupovali brali 4ks, aj keby nemal kto ísť s nimi tak ich za celkom slušnú cenu predajú. 2500 ľudí je spokojných, ostatní budú pokúšať šťastie inde. Inak som zvedavý koľko návštevníkov mal Marstravel v tom čase.

SFZ chce ísť stavať štadión s kapacitou 22 tisíc. Polovicu vždy rozdá nejakým papalášom, podnikateľom a neviem komu ešte a skutočným fanúšikom zostane .... Hlavne že Laurinec si vysedáva v lóži s prezidentom a robí zo seba dôležitého. Hlavný podiel na úspechu Slovenska má tréner Weiss. To čo on dokázal spraviť s hráčmi sa nikomu doteraz nepodarilo. Ešte že ten František odstupuje, snáď sa potom pohne slovenský futbal aj týmto smerom hore.
jukel
Professional
Professional

Netrep, štastny su iba ti ktori kupovali za 10€ všetky ostatne boli vopred vypredane.

Par jedincov maju za 20
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

jukel napísal:Netrep, štastny su iba ti ktori kupovali za 10€ všetky ostatne boli vopred vypredane
Ja som na nete v diskusiách čítal, že niektorým sa podarilo kúpiť aj za 20 eur. Ale je tiež pravda, že niektorým zasa vypisovalo hneď že je všetko vypredané. Záležalo od šťastia asi :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

11000 lístkov za 50 sekúnd? Nechcem podceňovať slovenského fanúšika, ale takýto žhaví by ľudia neboli ani na chleba po týždňovej hladovke. Ono to tam nie je všetko s kostolným poriadkom :?
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Muffi na JOJke bolo za par sekund, na jednom portali som cital ze 3minuty, na ceskom za 5minut, slovinci pisali 2minuty, v denniku do 3minut. Vsade je to inak pisane, osobne si myslim ze to este prikraslili... a ze ci to je mozne? Preco nie, na nete kupim za 25e a pred zapasom predam za dvojnasobok :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Realne to je, ved uz den predtym im padol server, takze tam boli nasukani asi vsetci. Aj kamarat kupoval cez net, kupil 4 listky, co bolo maximum na osobu, odklikal, zaplatil a ked isiel dokupit este dva, tak mu zahlasilo, ze su vypredane. Takze za 5 minut sa im to asi podarilo :)
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

Podla mna marstravel vsadil na to že ak im stránka nepojde, viac sa zviditelnia, píšu o nich média, maju vyssiu navstevnost, potom si vela ludi povie aha tak fajn aj ja si chcem kupit listok pretoze som pocul ze je o ne bitka a skalnym fanusikom repre ako som aj ja neostane ani ko*ot.

Kupoval som 17:05 ani pi*u teda chcel som kupovať, som nasratý pretoze som skor za pc byt nemohol a kto mal vediet ze bude o ne taký zaujem, Ze stadion na 22 tisic miest? Kolko milionov sa tam zase spreneverí, Mohly spraviť aspon 50tisicovy stánok ale nie hentam ušla miliarda, tam dve a potom si slota kupi dalsiu stihacku. SFZ ze spojme sa pre futbal a načo ked normalny clovek sa nan nedostane a v krcme pri vytistvach sníva o tom ako by tam bol aj ked je to len zhnite tehelne pole.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

26lukas26: Zaujimavy nazor, sice podla mna strasne priblbly nazor, ale je to tvoj nazor. Myslis, ze aj tu plati, ze aj negativna reklama je reklama??? Ja myslim, ze nie, okrem negativnej reklamy a dokazu amaterizmu tejto spolocnosti tym nic neziskali.
meffisto
King
King

Tak ja si tiez myslim ze ta firma na cele so SFZ viac negativnej reklamy nepotrebuje.
Keby bola ina moznost ako kupit oficialne tie listky tak kazdy vyuzije radsej ju....to mi mozes verit.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Toto je davno znama vec omg.

Inak lukas ja s tebous uhlasim 10 listokov islo len tak do P**I funkcionarom a bla bla bla a pravy fanusik sa tam nedostane .... ako pre Kristove rany mohli 10k listkov rozposlat kade tade ... nevravim 2000-3000 ale 10? To je podla mna padnute na hlavu ... a presne ze spojme sa pre futbal .... mozte ist do p ....
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Na web marstravelu mam svoj názor webdesignu sa venujem uz 3 roky a horší firemný webdesign som nevidel. Dalo sa predpokladat ze to spadne isto na hosting nedavaju vela penazi. Dokonca som ich chcel aj kontaktovat ze im spravim lepsi ale nemaju tam kontaktne udaje. Ja si za tým predchadzajucim prispevkom stojím.

Najprv v 2006 to bolo 35000 miest http://www.profutbal.sk/spravy/?clanok=35736&forum=show

teraz je to menej ako ma to zarastene pole http://sportky.topky.sk/c/32950/narodny ... helne-pole
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

26lukas26 napísal:teraz je to menej ako ma to zarastene pole http://sportky.topky.sk/c/32950/narodny ... helne-pole
Nehovorím, že je to dobré, určite treba dôstojný nár. štadión ale reálne okrem pár zápasov (a tohto ročnej eufórie) v skutočnosti na futbal nikto nechodí.

Osobne si myslím, že by sme to mali zvládnuť, lebo síce so Slovincami sme prehrali vlastne náš jediný zápas - čo im ale dodá sebavedomie - ale v tom prvom zápase sme aj tak boli jasne lepší. Bolo to pre nás smolné stretnutie.

Ak nepostúpime, dosť veľkú vinu budem za to klásť Hamšíkovi a jeho ***** žltej karte v zápase s Čechmi. Už mohol byť kľud. Keby sa nenechal vylúčiť dohráme v kľude 2-3:1.. takto sme mohli prehrať.

Samozrejme ak sa postúpi na toto všetko sa zabudne :)
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Raz sa stalo v holandskej lige samizda ze nieaky tým vyhraval vsetky zapasy a aby bol majster tak mu v posledných 4 zapasoch stacilo ziskat bod, všetky štyri prehrali. :)
Napísať odpoveď