Zistenie hesla HTML POMOC!! PROSIM.
Zistenie hesla HTML POMOC!! PROSIM.
Cavte prosimvas mal som ja taku srandu taky HTML kod ze. Normalne ao na hocijakej stranke vydite prihlasenie tak aj to bolo prihlasenie len stym ze meno a heslo ktore napisete sa Vam ulozi to text. zlozky. Prehladal som uz cely google a nic. Takze prosim ak ten html niekto mate poslite Dikeees vopred 
Prepac.
AKoze nechapem. Nemusi to vediet kazdy. Ty traged 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nn
No nie chcem len ten html kod. Ale nechcem ako zachytavat hesla len par ludom ako napr. mojej frajerke ci ma nepodvadza lebo mam dojem. Potrebujem len ten HTML normalne to vyzera ako prihlasenie Meno: Heslo: Prihlasit a ono to ulozi do nejakeho vybraneho .txt suboru.
nn
Tam pisu iba o tom ze co kdo urobil a tak ... Ale ja stem ten HTML 
nn
OMFG Ved ja to nevieem
...... Sa pitam ci ten HTML mate.
Ak chces zistit ci ta frajerka nepodvadza su viacere metody. Skus socialne inzinierstvo. Ak chces odchytavat hesla tvojej priatelke tak by som ti odporucal jej potajomky nahodit ko kompiku softik ktory odchytava a uklada stlacenia klavesnice. Nie len zistis hesla ale aj texty ktore pise.
Idealne zmixovat tieto dve techniky
Idealne zmixovat tieto dve techniky
nn
Aleeee len potrebujem ten HTML to je vsetko prosiim 
nn
No ano celkom ste poradili ... Aspon mi poradis kde by boli tie subori? Lebo ja fakt neviem.
//autoeditácia príspevku ( 25 Sep 2009, 16:40 )
No jj poradili ale prosim nevies aspon link kde by som stiahol tie suboryM
//autoeditácia príspevku ( 25 Sep 2009, 16:40 )
No jj poradili ale prosim nevies aspon link kde by som stiahol tie suboryM
Ale sakra ake subory?
Dobre dajme tomu, ze si mal nejake subory... co tieto subory robili? Ale co presne robili?
Ak napises co to presne robilo, tak ti poradime.
Napisal si, ze: "Na hociakej stranke, co vidite prihlasenie..." Pochybujem o tom, ze by bol nejaky univerzalny soft na vsetky stranky s prihlasovanim. Ale zase teoreticky by sa to aj dalo, ale to uz by neboli take subory ako popisujes ty, to by uz musel byt normalny software, nejaky program.
A urcite nie pisany v HTML !
Tak si ozrejmi co chces a najlepsie urobis, ak nam vsetky svoje myslienky napises sem
Dobre dajme tomu, ze si mal nejake subory... co tieto subory robili? Ale co presne robili?
Ak napises co to presne robilo, tak ti poradime.
Napisal si, ze: "Na hociakej stranke, co vidite prihlasenie..." Pochybujem o tom, ze by bol nejaky univerzalny soft na vsetky stranky s prihlasovanim. Ale zase teoreticky by sa to aj dalo, ale to uz by neboli take subory ako popisujes ty, to by uz musel byt normalny software, nejaky program.
A urcite nie pisany v HTML !
Tak si ozrejmi co chces a najlepsie urobis, ak nam vsetky svoje myslienky napises sem
tunak mas pekny tut ako to ide cez php
http://www.tizag.com/phpT/filewrite.php
sprav si falosny pokec index a odkazuj to na subor ktoryy udaje z formulara pomocou tutu zapise...
je to jednoduche..
potom to len hod na nejaky freehost kde podporuju php a mas to
http://www.tizag.com/phpT/filewrite.php
sprav si falosny pokec index a odkazuj to na subor ktoryy udaje z formulara pomocou tutu zapise...
je to jednoduche..
potom to len hod na nejaky freehost kde podporuju php a mas to
Mmartin
To nie je dobry napad to riesit cez fishing. Na to sa ti nikto nechyti ak to fakt namakane neskamuflujes a nevymyslis dobru strategiu. A s jeho skusenostami je to prakticky nerealne.
sipik
Skutocne mas jedinu sancu v tom socialnom inzinierstve. Mozes si najst nejaky softik na odchytavanie znakov a implementovat ho jej do PC ale to si uz asi musis najst sam. Ja sa do toho az tak nevyznam ale pocul som ze nieco take existuje. Ak toho cloveka poznas je SI najefektivnejsie. Treba len porozmyslat
BX
Myslim, ze chcel nejaky softik, ktory by vlozil priatelke vo PC a ukladal by odchytavane znaky
To nie je dobry napad to riesit cez fishing. Na to sa ti nikto nechyti ak to fakt namakane neskamuflujes a nevymyslis dobru strategiu. A s jeho skusenostami je to prakticky nerealne.
sipik
Skutocne mas jedinu sancu v tom socialnom inzinierstve. Mozes si najst nejaky softik na odchytavanie znakov a implementovat ho jej do PC ale to si uz asi musis najst sam. Ja sa do toho az tak nevyznam ale pocul som ze nieco take existuje. Ak toho cloveka poznas je SI najefektivnejsie. Treba len porozmyslat
BX
Myslim, ze chcel nejaky softik, ktory by vlozil priatelke vo PC a ukladal by odchytavane znaky