Maximalna nechutnost
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Vcera som zazila kulturny sok na benzinke v Rakusku. To co bolo na zachodoch, to sa neda ani opisat. Na drzovku sme isli na chlapske. Ja nepochopim, ako niekto dokaze osrat cely zachod, dlazku a este aj stenu.
To aj keby som chcela, tak to nedokazem. Keby jeden, este ako tak, ale hned 3 zo siestich?
-
guess.whoo
Redeemer
by som chcel vediet, ze kolko ludi, ktori nepoznaju tu stranku si ju po precitani otvoriaDjBass napísal:Nechutné bolo to, keď mi kamarát ukazoval obrázky zo stránky rotten.com
Nebol tam Lord Hoven?pryja napísal:Vcera som zazila kulturny sok na benzinke v Rakusku. To co bolo na zachodoch, to sa neda ani opisat. Na drzovku sme isli na chlapske. Ja nepochopim, ako niekto dokaze osrat cely zachod, dlazku a este aj stenu.To aj keby som chcela, tak to nedokazem. Keby jeden, este ako tak, ale hned 3 zo siestich?
-
Don_Pipino
Darca
Nieje nad to, obedovat, pocas citania tejto temy
A aby som nebool OT:
Max. je nechutne a nenavidim to, ked nieco jem, a najdem si v tom nejakeho malickeho cervika, napr. v ovsenych vlockah alebo musli, zaliatych mliekom, alebo kalsika ceressne, slivky, pripadne jablka....
Potom som videl na jednej chatovacke tipka spat vo vlastnych zvratkoch.
U babky sme sa s ujcom ladovali nejakou polievkou a jemu v taniery zacal plavat ukolaz (pravdepodobne uvareny aj s polievkou), ujco chytil ukolaza, zahodil a ako keby nic polievku dojedol
.
Z rozpravania inych, zvierata typu jelene, srny, atd... maju hlboko, hlboko pod kozou nakladene vajicka nejakych much alebo co to je, a tie ked sa vyhliahnu su z nich biele velke cerviky (larvy), takzvane svely. Je to v podstate uplne bezna prirodna vec. Jelenom to nejak extra nevadi, problem vsak nastava v tedy, ked sa kona nejake posednie a nejaky "masar+kuchar odbornik" sa rozhodne spravit vyvar z dobrej diviny alebo gulas a poriadne neocisti maso, prestavte si tu paniku, ked vam z polievky vykukaju takto larvy.....
Za mojich mladych cias, ked sa pil rum s kofolou, sme isli s kamaradom domov autobusom (harmonikou) podgurazeny a nakolko bol preplneny staly sme v strede v tom kruhu. Ako tak autobusar rezal zakruty na kruhaci, kamaratovi ostalo zle a rum s kofolou + obed z neho vyliezol. Poviem Vam, tolko priestoru behom sekundy som v preplnenom autobuse este nemal.(V tedy mi to pislo skor extremne smiesne ako nechutne, ale keby som to mal zacit ako triezva externa osoba, mno neviem, neviem).
Uz ma zatial nic nenapada, ked tak doplnim....
A aby som nebool OT:
Max. je nechutne a nenavidim to, ked nieco jem, a najdem si v tom nejakeho malickeho cervika, napr. v ovsenych vlockah alebo musli, zaliatych mliekom, alebo kalsika ceressne, slivky, pripadne jablka....
Potom som videl na jednej chatovacke tipka spat vo vlastnych zvratkoch.
U babky sme sa s ujcom ladovali nejakou polievkou a jemu v taniery zacal plavat ukolaz (pravdepodobne uvareny aj s polievkou), ujco chytil ukolaza, zahodil a ako keby nic polievku dojedol
Z rozpravania inych, zvierata typu jelene, srny, atd... maju hlboko, hlboko pod kozou nakladene vajicka nejakych much alebo co to je, a tie ked sa vyhliahnu su z nich biele velke cerviky (larvy), takzvane svely. Je to v podstate uplne bezna prirodna vec. Jelenom to nejak extra nevadi, problem vsak nastava v tedy, ked sa kona nejake posednie a nejaky "masar+kuchar odbornik" sa rozhodne spravit vyvar z dobrej diviny alebo gulas a poriadne neocisti maso, prestavte si tu paniku, ked vam z polievky vykukaju takto larvy.....
Za mojich mladych cias, ked sa pil rum s kofolou, sme isli s kamaradom domov autobusom (harmonikou) podgurazeny a nakolko bol preplneny staly sme v strede v tom kruhu. Ako tak autobusar rezal zakruty na kruhaci, kamaratovi ostalo zle a rum s kofolou + obed z neho vyliezol. Poviem Vam, tolko priestoru behom sekundy som v preplnenom autobuse este nemal.(V tedy mi to pislo skor extremne smiesne ako nechutne, ale keby som to mal zacit ako triezva externa osoba, mno neviem, neviem).
Uz ma zatial nic nenapada, ked tak doplnim....
-
Don_Pipino
Darca
tak tak, vsade sa to inak vola, tak som nevedel aky nazov mam tomu dat, a po latinsky by to bola asi blbost.moosha napísal:Ucholak. Hinten chrobac.
-
Old Dirty Bastard
Guru
hod si do vyhladavania na googli "ogrish" alebo "rotten" a daj obrazkyqwerty-xyz napísal:aaa akoze kde tam mam kliknut? rozklikol som si tam na boku vsetko a nejako ma hodilo zase na nejake stranky plne odkazov. . .ziadna vyhra. . .
-
qwerty-xyz
Old Dirty Bastard napísal:hod si do vyhladavania na googli "ogrish" alebo "rotten" a daj obrazky