urcite nie.. mam podporu automatickeho podtaktovania v zavislosti od pozadovaneho vykonu.. neviem teraz ako sa to presne vola, myslim ze QnC.. pls opravte ma ako to je.. cize podtaktovanie uz je... automaticky si meni nasobic od 4 po 9..
tak ja neviem. este mozno hreje graficka karta a ked ju zle odvetrava zvysuje teplotu celeho booka a tym aj cpu. ak ani toto skus stym ist do servisu. mozno bude mat este niekto iny napad ale mna uz nenapada nic
ano to viem...ale priestor vo vnutri je spolocny..a prave ci nie je zanesene rebrovanie chladica grafickej karty. som sa nedostatocne vyjadril vyssie. ale fakt je to len vystrel na slepo
jaj tak.. jasne.. no grafika mi dosahuje maximalnych teplot do 70 stupnov pri maximalnom vytazeni.. pri beznom pouzivani (browsovanie atd...) mam okolo tych 50 - 60 stupnov.. myslim, ze to moc nevoplyvnuje.. no nic xD idem book strelit kamosovi a prechadzam na ASUS K-seriu...
No tak Pasta za 2Ečka a za 15Ečiek je vľký rozdiel, žiadny 3°C. Veď tá za 2Ečka odvzdá 0,8(jednotiek neviem) a ta za 15Ečiek, pravdepodobne Mx3 odovzdá okolo 8,5 xx tepla. A to nie je len pár stupňou na takom horúcom čipe.
po tej liquid PRO som sa aj ohanal.. ale v rychlosti som zobral iba to co mali.. nejaku obycajnu bielu keramicku.. btw.. po tyzdni v nemocnici sa teploty znova akosi dali doporiadku xD asi aj booku pomohol ten pobyt. . xD