.001 file

Informácie o software, ankety...
mattnesh
Novice
Novice

.001 file

Príspevok od používateľa mattnesh »

mam niekolko suborov typu: subor.001, subor.002 .. subor.042. subory som spojil cez total commander do jedneho. lenze tento jeden ma akusi neznamu priponu, konkretne mi pise toto "File type: file". tak a teraz neviem co s takym suborom, aj som pripony menil na image subor aj na .rar, .zip a na .bin .. proste vsetko co ma napadlo :D
najhorsie ze nic nepomohlo a tak neviem v com ten jeden subor teraz mam otvorit. lebo on je teraz akoby bez pripony
qwerty-xyz

Re: .001 file

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mattnesh napísal:mam niekolko suborov typu: subor.001, subor.002 .. subor.042. subory som spojil cez total commander do jedneho. lenze tento jeden ma akusi neznamu priponu, konkretne mi pise toto "File type: file". tak a teraz neviem co s takym suborom, aj som pripony menil na image subor aj na .rar, .zip a na .bin .. proste vsetko co ma napadlo :D
najhorsie ze nic nepomohlo a tak neviem v com ten jeden subor teraz mam otvorit. lebo on je teraz akoby bez pripony
pokial to mas video skusaj video pripony, mne sa to tiez parkrat stalo, ale vysledny subor som musel este rozbalovat alebo som mu nahodne trafil koncovku, ostatn som vymazal, zamysli sa nad tym o aky subor by malo ist ci o data, alebo hudbu alebo film a skus mui hadzat pripony, mozno ti nejyk nakoniec otvori
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

Vyskusaj to spojit cez 7zip :)
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

skus to prehnat FileAlyzer-om
mattnesh
Novice
Novice

fileAlyzer mi nejak nic nepomohol .. len kopec pismen cislic a aj tak neviem aku priponu treba pridat tomu suboru
rovnako mi nepomohlo ani spajanie cez 7zip

tie subory co spajam su subory hry. takze neviem ake pripony by som mal este skusit tomu vyslednemu suboru po spojeni

k tym suborom je takyto komentar:
"Just extract the archives and burn/mount with your favorite software."

neviem ci spojeny subor nie je nahadou nieco ako .zip alebo .rar, aby sa dal este rozbalit a potom hodit do virtualnej mechaniky. ale tento postup zlyhal. lebo ani .zip azni .rar neboli vhodne pripony
BX
Addict
Addict

Takze vidim to takto:

Ak tie subory spojis, napr v TC, ti vyjde (teda mal by) subor .out -> Ten premenujes na .rar, .iso atd. Ak to nepojde, tak to spojis cez 7zip a aj ten vysledny subor skusis premenovat na obvykle pripony.
Ak to nepojde, tak si to asi stiahol zle. Pripadne pozri na stranku od kial si to tahal, ci tam nie su nejake komentare k tomu.

Skusal si .iso ? Ten sa "mountuje" :D
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Category: PC
Language: English
Type: Simulation
Quality: DVD
Format: ISO
Size: 1.93 GB

:wink:
BX
Addict
Addict

Je tam 5 hlasov, ze je torrent dobry a ziaden koment. Tagze s tym mas asi problemy asi len ty :)
Neviem ako to robis, ale robis to zle.

http://www.hojko.com/7z-a-002-problem-t ... hlight=001
http://www.hojko.com/party-001-bez-crc- ... hlight=001
http://www.hojko.com/rozbalenie-hry-pom ... hlight=001

A vlastne: http://www.hojko.com/search.php?mode=results

Hladaj, mozno sa riesenie dozvies :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Pouzi PowerArchiver... staci aj demo verzia
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

tak napriklad ja som mal tento program 001 File Joiner and Splitter a vzdy mi vysla pripona :) nemusel som riesit aka to je 8)
mattnesh
Novice
Novice

konecne .. uz som upadal na duchu, ked mi to ani po hodnom case skusania a citania vsetkych moznych for neslo. ale ten program PowerArchive to nejak vsetko zachranil a jedine s nim som to rozbehal.

vdaka za rady :)
Napísať odpoveď